Care este legatura dintre actorul Morgan Freeman si Banca Transilvania? Platile electronice, desigur.

9 martie 2018

Noul spot video la colectia BT Pay promovat de Visa impreuna cu Banca Transilvania este probabil unul dintre cele mai reusite din ultimii ani.

Cine ar fi crezut ca actori de la Hollywood vor contribui vreodata la realizarea unei reclame care sa faca publicitate la produsele unei banci din Romania,  ce-i drept avangardiste, pentru ca permit plati contactless cu bratara, ceasul sau chiar cu telefonul mobil.


Ei bine s-a intamplat. Si nu cu oricine, chiar cu Morgan Freeman. Pacat ca in reclama este doar vocea lui. Ar fi fost ceva sa-l vedem platind cu solutia de wallet de la Banca Transilvania.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?