Cardurile Visa emise de First Bank pot fi folosite in cadrul aplicatiilor Garmin Pay si Fitbit Pay pentru plati cu ceasul.

2 iulie 2021

„Acum poți să plătești ca un agent secret cu ceasurile Fitbit si Garmin,” anunta First Bank pe pagina sa web dedicata cardului Visa Platinum.

Fie că ești client persoană fizică sau juridică, „tot ce trebuie să faci este să-ți înrolezi cardurile First Bank VISA, de credit sau debit, în aplicațiile dedicate de pe device-urile Fitbit sau Garmin, și vei putea efectua plăți doar cu smartwatch-ul,” mai precizeaza banca. În plus, este posibilă înrolarea mai multor carduri.


După înrolarea cardului, clientii isi vor putea accesa istoricul tranzacțiilor direct din aplicația Fitbit sau Garmin Connect. Cardurile pot fi oricând șterse din aplicație, direct de utilizator.

___________

Garmin Pay si Fitbit Pay sunt aplicatii de tip portofel electronic, ce pot fi accesate de pe un dispozitiv mobil de tip telefon inteligent (smartphone) prin intermediul carora detinatorul sau utilizatorul autorizat pot efectua plati cu Token.

Token-ul este serie unica de cifre in format digital ce asigura substituirea securizata a datelor unui Card. Tokenul poate fi utilizat prin intermediul aplicatiilor de portofel electronic pentru efectuarea platilor contactless, utilizand tehnologia NFC, sau pentru plati pe internet pe site-urile si in aplicatiile comerciantilor (ce accepta la plata cardurile Visa afisand optiunea Garmin Pay / Fitbit Pay).

Numarul Tokenului este diferit de numarul de pe fata cardului inregistrat in Garmin Pay / Fitbit Pay. Tokenul asigura cresterea securitatii tranzactiilor, evitand stocarea numarului de card de catre comercianti.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?