[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Cardurile Star emise de Banca Transilvania au un nou design. Programul Star a ajuns la peste 640.000 de carduri (70% incluse in aplicatia BT Pay) si 25.000 de locatii afiliate.

13 februarie 2024

Cardurile Star emise de Banca Transilvania, parte din programul de loialitate cu același nume, au
un nou design, realizat în colaborare cu Brandient și Idemia.

Programul Star a fost lansat în 2011, moment la care Banca Transilvania avea în portofoliu 150.000
de carduri de credit, iar Star, aproximativ 700 de magazine partenere. Programul înseamnă acum
peste 640.000 de carduri de cumpărături și 25.000 de locații afiliate, 70% dintre carduri sunt
inclusiv în format digital, în aplicația BT Pay.


Noul design vine ca recunoștere a relevanței programului Star pentru toți cei care fac parte din el – atât
clienții cu carduri BT de cumpărături, cât și comercianții parteneri. Star a contribuit esențial la creșterea
activității de carduri a băncii, precum și la schimbarea radicală a comportamentului de plată al clienților
Star, în prezent peste 96% dintre tranzacții fiind cumpărături
”, declară Oana Ilaș, Director General
Adjunct Retail Banking, Banca Transilvania.

Posesorii cardurilor Star beneficiaza de achiziții în rate fără dobândă la cele peste 25.000 de magazine partenere, fizice și online, numărul maxim de rate este 24, în funcție de magazin.
De asemenea, tranzactionarea permite acumularea de puncte Star pe card pentru fiecare plată integrală cu cardul de cumpărături în țară și străinătate, un punct Star este echivalentului unui leu. Punctele pot fi folosite pentru cumpărături la magazinele afiliate.
Nu in ultimil rand, posesorii cardurilor Star primesc oferte exclusive ale magazinelor partenere Star, promovate în aplicația BT Pay precum si acces la credit pe card, de până la cinci ori venitul lunar.

________

Programul Star a devenit un ecosistem care acoperă întreaga activitate de carduri a Băncii Transilvania atât zona de emitere, cât și cea de soluții de acceptare de carduri. Star vine constant cu facilități disponibile gradual la magazinele online partenere, care schimbă experiența de shopping online, cele mai recente fiind Plata cu puncte Star direct în magazinul online și Pay with BT Pay, prin care utilizatorul este direcționat în aplicație, unde poate vedea detaliile plății și aproba tranzacția cu unul din cardurile BT din BT Pay, fără a mai introduce manual datele de card pe site-ul comerciantului.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?