Cardurile preplatite de carburanti de la MOL acum si online

6 martie 2013

Dupa introducerea cardurilor preplatite in decembrie 2012, nenominale si de unica flosinta, MOL anunta o noua premiera: posibilitatea contractarii online pentru cardul de carburant pre-platit MOL Green. Cardul functioneaza asemenea unui card bancar de debit si este destinat companiilor cu un consum lunar minim de 500 de litri pe luna. Cardul poate fi utilizat exclusiv in reteaua de benzinarii MOL Romania si este dotat cu identificare securizata (cod PIN) si banda magnetica.

Clientii pot alimenta contul in functie de necesitati, prin transfer bancar, si pot decide categoriile de produse si servicii ce pot fi achizitionate, avand si optiunea limitarii valorice a consumului pe anumite autovehicule sau cea a limitarii periodice. De asemenea, posesorii de carduri MOL Green beneficiaza de o reducere fata de pretul la pompa. Aceste facilitati asigura un control strict al bugetului lunar destinat achizitiei carburantilor. In plus, prin intermediul Centrului Virtual de Carduri, companiile pot face monitorizarea in timp real a tranzactiilor efectuate.

MOL Romania a lansat primele carduri de carburant in anul 2002. In 2003 a fost infiintat un departament special dedicat vanzarilor catre companii, cu program permanent de client service. Trei ani mai tarziu a fost lansat Centrul Virtual de Carduri, care ofera gratuit clientilor posibilitatea monitorizarii si gestionarii online a tranzactiilor cu cardurile MOL Gold, MOL Silver si MOL Green.

In 2006, in parteneriat cu OTP Bank, MOL lansa primul card de credit co-brand de tip „fuel card”, produs cu utilizare internationala fiind emis sub licenta MasterCard. Cardul de credit OTP-MOL se adresează persoanelor fizice cu varsta cuprinsa intre 19-65 de ani si poate fi obtinut, de la toate unitatile operationale OTP Bank Romania, precum si de la toate statiile MOL.

Utile mai ales transportatorilor, in 2007 au fost lansate serviciile de recuperare de TVA pentru tranzactiile internationale efectuate cu cardurile MOL Gold in timpul deplasarilor in strainatate in interes de afaceri.

In 2010 a fost lansat cardul preplatit MOL Green. Cel mai nou serviciu, cardul MOL Blue, este o modalitate de plata prin care atat companiile, cat si persoanele fizice pot oferi cadouri partenerilor de afaceri si celor dragi – de aceea produsele pot fi personalizate.

MOL Blue este unicul card disponibil persoanelor fizice direct din reteaua de benzinarii MOL Romania, care poate fi utilizat atat pentru achizitia de carburanti, cat si a altor produse din magazinele benzinariilor. Cardul se alimenteaza cu minim 50 de lei si nu poate fi reincarcat la epuizarea soldului, fiind de unica folosinta.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
49 votes · 49 answers
Voteaza
NoCash