[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Cardurile nebancare migreaza la tehnologia EMV

18 august 2011

18 august, 2011 – La aproape 4 ani de la data lansarii (11 septembrie 2007), cardul Carrefour MasterCard emis in parteneriat cu BRD Finance este relansat cu cip incorporat, un nou design si un pachet suplimentar de avantaje. Din 15 august a.c., timp de o luna, cei care solicita noul tip de card cu cip pot achizitiona electronice si electrocasnice de minimum 3.500 lei, in 10 rate fara nicio dobanda. De asemenea, clientii pot plati oricat doresc din rata, fara ca suma ramasa neachitata sa fie considerata restanta, intrucat intra in sistemul cu «plata in rate», pentru care sumele minime de plata lunara incep de la 22 lei.

In seria promotiilor ce se vor derula pana la finele anului, posesorii de carduri Carrefour vor regasi campanii precum « Bani inapoi pe card » sau facilitatea achitarii cumparaturilor din hipermarketurile Carrefour in 3 rate fara dobanda. Mecanismul primeia dintre ele este foarte simplu, « clientii trebuie doar sa se inscrie telefonic pentru solicitarea banilor, in cuantum de pana la 5% din tranzactiile realizate in reteaua Carrefour, iar in luna urmatoare banii sunt alimentati in conturile lor. Beneficiul este unul cat se poate de util si, practic, banii respectivi pot fi utilizati inclusiv pentru acoperirea partiala sau totala a unei rate », declara Bernard Histe, Directorul General al BRD Finance IFN S.A..

Gratie microcipului incorporat, cardul Carrefour intra in categoria cardurilor « smart », sporind astfel siguranta tranzactiilor realizate prin intermediul sau. Microchipul ofera nu doar posibilitatea unei mai bune stocari si procesari a informatiilor, ci si o protectie suplimentara impotriva falsificarii cardului.

Din perspectiva design-ului, Andreei Mihai, Directorul de Marketing al Carrefour Romania, apreciaza ca “elementele grafice ale cardului sugereaza atat diversitatea facilitatilor pe care le ofera noul card Carrefour MasterCard, cat si adaptabilitatea perfecta a cardului la orice modalitate de utilizare – cumparaturi sau retrageri de numerar, on-line si off-line“.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?