Cardurile de salarii Credit Europe Bank reduc comisioanele cu pana la 75% la contractarea de credite

28 martie 2012

28 martie, 2012 – Persoanele care detin carduri active CashAvantaj sau Credit Europe Net Display pentru salarii si aplica pentru credite de nevoi personale vor putea profita de reducerea cu 75% a comisionului de analiza dosar si cu 20% a comisionului lunar de administrare credit. Oferta este similara pentru creditele imobiliare si creditele de nevoi personale cu ipoteca, reducerile aferente comisioanelor de analiza si de administrare fiind de 75%, respectiv 40%.

“Continuam sa oferim un mix de avantaje suplimentare clientilor nostri. Daca avem în vedere ca aceste facilitati se aplica si in cazul cardului inovator Credit Europe Net Display Card, utilizatorii se vor bucura atat de avantajele tehnologiei de ultima generatie, cat si de reducerile semnificative ale comisioanelor aferente creditelor” a declarat Alexandra Ciuc, Head of Banking Products la Credit Europe Bank.

Oferta curenta completeaza o serie de beneficii disponibile deja utilizatorilor de card de salariu ce includ: taxa de emitere card 0, bonus de 0,3% din valoarea fiecarei tranzactii comerciale (Credit Europe Net Display Card), comision 0 pentru retragere numerar de la bancomatele proprii ale bancii, dobanda de pana la 5,5% pentru sumele aflate în contul atasat cardului si comision 0 pentru tranzactii comerciale. Totodata, posesorii cardurilor de salariu pot beneficia de bonusuri la constituirea depozitelor de +0,5% la rata dobanzii pentru depozitele lei si +0,25% pentru cele in EUR sau USD.

Credit Europe Bank (Romania) S.A., membra a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, asigura o gama larga de produse si servicii catre aproximativ 500.000 de persoane fizice, IMM-uri si corporatii, prin intermediul unei retele alcatuite din 77  de sucursale, agentii si puncte de lucru, precum si prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet si Phone Banking. Portofoliul de carduri al bancii este in jur de 320.000.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash