Cardurile de salarii Credit Europe Bank reduc comisioanele cu pana la 75% la contractarea de credite

28 martie 2012

28 martie, 2012 – Persoanele care detin carduri active CashAvantaj sau Credit Europe Net Display pentru salarii si aplica pentru credite de nevoi personale vor putea profita de reducerea cu 75% a comisionului de analiza dosar si cu 20% a comisionului lunar de administrare credit. Oferta este similara pentru creditele imobiliare si creditele de nevoi personale cu ipoteca, reducerile aferente comisioanelor de analiza si de administrare fiind de 75%, respectiv 40%.

“Continuam sa oferim un mix de avantaje suplimentare clientilor nostri. Daca avem în vedere ca aceste facilitati se aplica si in cazul cardului inovator Credit Europe Net Display Card, utilizatorii se vor bucura atat de avantajele tehnologiei de ultima generatie, cat si de reducerile semnificative ale comisioanelor aferente creditelor” a declarat Alexandra Ciuc, Head of Banking Products la Credit Europe Bank.

Oferta curenta completeaza o serie de beneficii disponibile deja utilizatorilor de card de salariu ce includ: taxa de emitere card 0, bonus de 0,3% din valoarea fiecarei tranzactii comerciale (Credit Europe Net Display Card), comision 0 pentru retragere numerar de la bancomatele proprii ale bancii, dobanda de pana la 5,5% pentru sumele aflate în contul atasat cardului si comision 0 pentru tranzactii comerciale. Totodata, posesorii cardurilor de salariu pot beneficia de bonusuri la constituirea depozitelor de +0,5% la rata dobanzii pentru depozitele lei si +0,25% pentru cele in EUR sau USD.

Credit Europe Bank (Romania) S.A., membra a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, asigura o gama larga de produse si servicii catre aproximativ 500.000 de persoane fizice, IMM-uri si corporatii, prin intermediul unei retele alcatuite din 77  de sucursale, agentii si puncte de lucru, precum si prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet si Phone Banking. Portofoliul de carduri al bancii este in jur de 320.000.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Adrian Vasilescu – consilier de strategie al guvernatorului BNR

„O singură provizie am făcut, de card, pentru că nu mai umblu cu banii în buzunar. Banii sunt cei mai periculoși când este vorba de răspândirea unei molimi. Am renunțat la cash. În rest, este o prostie să faci provizii. Dacă vine o molimă și nici nu știi când va ajunge, dacă ar fi să se întindă, pe cât timp să poți să faci provizii? Faci provizii pe trei săptămâni, pe patru săptămâni și mai departe?”, a spus consultantul.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?