[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Cardurile BCR vor putea fi folosite in Republica Moldova, fara comisioane suplimentare

28 iunie 2010

28 iunie 2010 – Posesorii de carduri de debit BCR vor putea retrage numerar de la bancomatele BCR din Republica Moldova fara comisioane suplimentare. Singura taxa platita este cea valabila in prezent la retragerea de numerar de la orice bancomat BCR adica 0,2% din suma retrasa, minim 0,2 lei.

“Clientii BCR incep sa se bucure de avantajul de a fi client Erste Grup. In momentul de fata sunt circa 6.000 de ATM-uri in 9 tari – Austria, Croatia, Cehia, Ungaria, Serbia, Slovacia, Ucraina si Republica Moldova – de la care posesorii de carduri BCR pot retrage numerar fara sa mai plateasca alte comisioane interbancare si internationale. Acest serviciu este valabil pentru toate cardurile de debit BCR atasate unui cont curent in lei”, a declarat Igor Zganjer, director executiv al Directiei Carduri din cadrul BCR

Comisionul de retragere numerar in afara tarii pentru cardurile BCR este 0,2% din suma retrasa, minim 0,2 lei pentru retragerile de la oricare dintre ATM-urile Grupului Erste Bank.

Totodata, toate cardurile de debit emise de BCR Chisinau au comision unic pentru retragerea de numerar prin ATM-urile Grupului Erste, similar cazului in care ar fi utilizat ATM-ul unei alte banci din Moldova.

BCR Chisinau are un portofoliu de peste 3.000 de carduri active si o retea de 34 de ATM-uri.

Sursa: BCR

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?