[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Cardurile Avanpost de la Libra Internet Bank oferă 15% cashback instant de Dragobete

23 februarie 2024

Pe 24 februarie, de Dragobete, sărbătoarea națională a iubirii, cardurile Avanpost de la Libra Internet Bank oferă deținătorilor 15% cashback instant (în limita a 500 de lei per tranzacție) pentru plățile efectuate la cei peste 500 de parteneri din rețeaua de Avanposturi – magazine online, clinici medicale private, restaurante (inclusiv delivery), agenții de turism, saloane de cosmetică, petshop-uri și multe altele.

Cardurile Avanpost sunt emise gratuit, în sucursalele Libra Internet Bank, prin serviciul de internet banking al Libra sau prin aplicațiile Libra Mobile Banking ori Libra Journey. Varianta digitală a cardurilor este disponibilă instant, printr-o experiență 100% online.


Cardul Avanpost Gold vine la pachet cu asigurare de călătorie internațională pentru toată familia, access în Business Lounge în mai multe aeroporturi din țară și străinătate, trei retrageri gratuite pe lună de la orice bancomat din lume, „cel mai bun curs valutar la plățile în euro prin card” – spune banca și cashback instant (10% în orice zi a anului, cu excepția promoțiilor care măresc procentul). Costul de administrare al cardului Avanpost Gold este de 4 lei pe lună.

Până pe 26 martie 2024, cardurile Libra oferă cashback 10% și la plata taxelor și facturilor, dacă tranzacțiile sunt efectuate în zilele de marți, iar cardurile sunt înscrise anterior pentru promoție pe site-ul www.priceless.com. Toate tipurile de plăți cu cardul sunt incluse: cele online (inclusiv prin Ghișeul.ro) sau cele fizice, la aparatul POS (la administrațiile financiare sau la furnizorii de utilități).

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?