[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Cardul RBS desemnat „Produsul Anului 2010” de catre Visa Romania

3 decembrie 2010


3 decembrie 2010 – RBS Romania a primit „Produsul Anului 2010” pentru cardul RBS Visa in cadrul Conferintei Anuale Visa Forum Romania. Evenimentul organizat de Visa Romania prezinta rezultatele anuale, noutatile si programele desfasurate de companie pe parcursul unui an.

Tema conferintei de anul acesta a fost inovatia, Visa Europe reafirmandu-si sprijinul pentru procesele de inovare care contribuie la dezvoltarea activitstii intregului portofoliu Visa in Romania.

Pe langa funcţionalitatea si beneficiile oferite de cardurile de credit RBS Visa, reprezentantii Visa apreciaza ca ceea ce le  diferentiaza de celelalte produse de pe piata este Programul Spend and Earn.

Prin acest program, detinatorii cardurilor de credit RBS Visa pot primi in fiecare luna in contul cardului de credit pana la 2% din valoarea sumei cheltuite lunar folosind acest card (maximum 500 lei/premiu/luna). Programul se aplica tuturor tranzactiilor efectuate la comerciantii din tara, strainatate sau pe Internet, iar procentul se acorda in functie de valoarea acestora.

„Programul Spend and Earn este intr-adevar o premiera in Romania tocmai prin prisma faptului ca nu reprezintă doar o campanie promotionala ci o facilitate atasată cardului de credit astfel ca, in conformitate cu tema conferintei din acest an, inovatia, cardul RBS Visa merita din plin premiul primit”, a declarat John Bell, Directorul Diviziei Persoane Fizice, RBS Romania.

„Premiile anuale Visa Europe sunt o ocazie de a recunoaste si multumi membrilor nostri pentru programele si investiţiile lor facute pe parcursul anului. Cardul RBS Visa a fost desemnat‚ ’Produsul Anului 2010’ pentru ca marcheaza o noutate pe piata cardurilor de credit din Romania – programul Spend and Earn este perfect pentru cei care au nevoie de acces la o linie de credit, dar si de un instrument pentru cumparaturile zilnice care sa le permita gestionarea bugetului”, a declarat Catalin Cretu, Director General Romania, Visa Europe.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?