[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Cardul de credit ING devine disponibil 100% online din Home’Bank și utilizabil instant în varianta virtuală

4 noiembrie 2021

Cardul de credit ING poate fi de acum obținut în câteva minute și 100% online, din Home’Bank. Acesta poate fi folosit imediat pentru plată, în cazul în care clientul optează pentru cardul virtual. Pe lângă cardul virtual, clienții ING pot solicita și un alt card – tradițional, din plastic, dacă doresc, care va fi trimis acasă, prin curier. Pentru cardul virtual, costul de administrare este 0 lei.

Roxana Cristea, Lending Tribe Lead ING Bank România, oferă mai multe detalii:

„Perioada pandemiei ne-a arătat cât de necesar este să avem achiziția produselor de creditare 100% digitală. Creditele de nevoi personale sunt un bun exemplu – peste 60.000 au fost accesate de clienți prin Home’Bank de la începutul anului.

Utilizarea imediată a creditului pentru cumpărături răspunde atât așteptărilor clienților, cât și ale partenerilor noștri. Împreună cu ING, aceștia pot oferi clienților plata în rate fără dobândă a cumpărăturilor , de la 3 până la 24 de rate.

Totodată, nu putem subestima nici avantajul pentru mediu pe care cardul virtual îl aduce. În prezent, toate cardurile ING din piață totalizează 10 tone de plastic, așadar încurajăm utilizarea cardului virtual pentru a reduce consumul de plastic, pas cu pas pentru un mediu înconjurător mai sănătos.”

Cum poate fi folosit

Clienții ING Bank își pot deschide cardul de credit online și pot folosi varianta lui virtuală în secțiunea Carduri din Home’Bank. Varianta virtuală poate fi folosită pentru cumpărăturile online sau poate fi înrolată în ING Pay, Google Pay ori Apple Pay pentru plăți la POS.

Totodată, clienții pot opta și pentru cardul de plastic, în funcție de nevoile lor. Spre deosebire de cel virtual, care poate fi folosit pe loc, cardul de credit de plastic va fi livrat la domiciliul clientului în câteva zile, prin curier.

„În piața locală, doar ING oferă opțiunea unui card virtual, independent dacă se emite și unul de plastic sau nu,” precizeaza banca.

Ce oferă

Cardul de credit ING Bank România oferă 45 de zile perioadă de grație, până la 24 de rate cu 0% dobândă în rețeaua de parteneri și trei rate fără dobândă oriunde în lume, pentru tranzacții de peste 500 de lei, cu excepția țărilor Iran, Siria, Sudan, Coreea de Nord și Cuba. Clienții pot accesa de la 1.000 de lei până la 35.000 de lei. În cazul ratelor neachitate, conform planului de eșalonare, dobânda este de 25% pe an.

Criteriile de eligibilitate

Deschiderea 100% online în doar câteva minute în Home’Bank este disponibilă pentru clienții care au veniturile raportate la ANAF. Altminteri, deschiderea cardului se poate face în office-urile ING pe loc, cu printarea cardulul, sau în câteva zile, dacă se optează pentru un card de credit embosat.

Pentru a accesa un card de credit ING Bank, clienții trebuie să aibă un venit lunar minim de 1.000 de lei, cel puțin un an vechime în muncă și minim trei luni vechime la actualul angajator, fără întreruperi mai mari de o lună în ultimul an.

___________

Înființată în 1994, ING Bank România este a patra bancă în top 10 bănci locale, conform activelor, și singura bancă cu creștere organică, fără achiziții de portofolii de clienți sau alte bănci. ING Bank România este o bancă universală cu peste 1,6 milioane de clienți din trei segmente de business: persoane fizice (retail), companii IMM-uri și Mid-Corporate și Wholesale Banking.

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?