[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Cardul de credit EuroLine este relansat sub licenta American Express

6 octombrie 2010


6 octombrie 2010 – Cardul de credit EuroLine, un card de credit pentru plati locale emis de EFG Retail Services, devine un mijloc de plata international odata cu relansarea lui sub licenta American Express. EFG se asteapta astfel sa creasca gradul de activare al cardurilor Euroline detinute de catre cei peste 480.000 de clienti.

“Decizia de a imbunatati cardul EuroLine prin asocierea cu brand-ul American Express a fost luata pentru a oferi clientilor servicii internationale si noi avantaje, fara niciun cost aditional. La expirarea cardurilor de credit EuroLine actuale, acestea vor fi convertite automat si fara taxe suplimentare, titularii urmand sa beneficieze astfel de noile functionalitati si avantaje extinse ale noului card de credit international EuroLine American Express” a anuntat Dl. George Georgakopoulos, presedintele Consiliului de Administratie al EFG Retail Services.

Posesorii cardului de credit EuroLine American Express vor beneficia de reduceri de pana la 20% tot anul la cei peste 140 de parteneri in Romania care fac parte din programul SELECTS si alte mii din strainatate. De asemenea, noul card de credit mentine in continuare perioada de gratie de pana la 49 de zile (pentru tranzactiile la comercianti) precum si facilitatea platilor in rate fara dobanda la peste 300 de comercianti locali.

Limita de creditare pentru cardul de credit relansat de EFG este de pana la 10.000 de lei, iar rata dobanzii percepute dupa expirarea perioadei de gratie este de 33,5%. Suma minima de plata lunar este de 2,5% din creditul utilizat.

In plus, noul card EuroLine American Express vine cu o oferta speciala la activare: pentru toate cumparaturile cu plata integrala efectuate in prima luna de la primirea noului card, clientii vor primi inapoi 10% din valoarea cumparaturilor, in limita a maximum 150 Lei. Oferta de 10% inapoi pe card se aplica cumparaturilor facute in orice locatie comerciala, din Romania sau strainatate, care accepta plata cu American Express.

Principalul canal de achizitie pentru noul card EuroLine American Express va continua sa fie reteaua comerciala a importantilor retaileri de pe piata, parteneri ai EFG, prin creditul direct in magazin oferit clientilor acestora.

Noile carduri EuroLine American Express vor fi transmise clientilor in momentul reinnoirii cardurilor EuroLine detinute in prezent. Clientii actuali care doresc sa primeasca noul card inainte de acest termen pot contacta emitentul.

Sursa: Bancpost

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?