CardAvantaj si Altex Romania lanseaza o oferta cu beneficii extinse insa doar pentru clientii noi

16 octombrie 2014

Credit Europe Bank impreuna cu Altex Romania lanseaza, in baza parteneriatului lor strategic, o oferta fara precedent, punand la dispozitia noilor clienti un numar extins de 15 rate fara dobanda prin CardAvantaj si vouchere cadou, la achizitii din magazinele Altex si Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro.

Orice client care aplica si intra in posesia unui CardAvantaj MasterCard in perioada 9 octombrie – 31 decembrie 2014, va primi cadou 200 lei, sub forma de doua vouchere a cate 100 de lei fiecare, pentru achizitia oricarui produs in magazinele Altex si Media Galaxy dar si online, precum si un numar extins de 15 rate fara dobanda pentru achizitiile realizate pana pe 15 ianuarie 2015.


„Prin aceasta oferta … vorbim despre un set de beneficii cumulate: reduceri prin voucher, alaturi de extinderea numarului de rate, crescand practic accesibilitatea cumparaturilor pentru clientii celui mai important retailer de IT&C din Romania, ce se pregatesc pentru maratonul cumparaturilor si reducerilor de Black Friday si de sarbatori”, a declarat Engin Alaybayoglu, Chief Retail Banking and Cards Officer, Credit Europe Bank Romania.

„Misiunea companiei a fost, inca de la inceput aceea de a le asigura iubitorilor de tehnologie accesul la cele mai noi inovatii, oferindu-le in mod constant noi sisteme de achizitie prin intermediul carora sa democratizam accesul la ultimele gadget-uri… suntem pregatiti sa oferim cele mai bune solutii clientilor nostri si, in mod special, generatiilor de utilizatori care au imbratisat era digitala”, a declarat Adrian Urda, VP Retail si Logistica in cadrul Altex Romania.

Clientii eligibili care aplica si primesc un CardAvantaj pana la finalul anului se pot bucura de beneficiile campaniei pana pe 15 ianuarie 2015. Pentru a putea utiliza voucherele, posesorii CardAvantaj trebuie sa cumpere produse in valoare de minimum 600, respectiv 1.200 de lei. Astfel, la cumparaturi de peste 600 de lei, se poate utiliza un voucher de 100 de lei, care se va scadea din suma de plata, iar pentru cumparaturi mai mari de 1.200 de lei se vor putea utiliza ambele vouchere.

Totodata, pentru a beneficia de cele 15 rate clientii trebuie sa aleaga la casa de marcat sau pe website numarul maxim de rate disponibil in mod standard in magazinele Altex si Media Galaxy, adica 12 rate, la care Credit Europe Bank va adauga in mod suplimentar 3 rate ce vor fi evidentiate in extrasul de cont CardAvantaj.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?