[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

CardAvantaj este promovat prin intermediul Facebook

2 august 2010

2 august 2010 – Credit Europe Bank a decis sa isi promoveze  cardurile de credit prin intermediul paginii create pe Facebook. CardAvantaj si prietenii lui au la dispozitie o pagina dedicata, prin intermediul careia acestia pot interactiona si afla in timp real toate informatiile pe care le considera utile: campanii de interes, noutati, comentarii si multe altele.

Vizitatorii paginii au acces, intr-un mediu prietenos, la detalii despre campanii atractive atat la comerciantii online cat si in magazine.

CardAvantaj pe Facebook este o etapa fireasca in dezvoltarea produsului nostru. Aceasta modalitate de a fi in permanent contact cu clientii existenti si cu cei potentiali are avantaje evidente pentru acestia: este la indemana si ofera posibilitatea de a oferi/primi raspunsuri imediate. Clientii nostri ne pot transmite intr-un cadru relaxat opiniile personale, solicitarile si asteptarile lor. In plus au acces la informatii actualizate zilnic privitoare la campaniile pe care le desfasuram si la orice fel de informatie utila referitoare la CardAvantaj si cumparaturile cu plata in rate” a declarat domnul Utku Ogrendil, Vicepresedinte al Credit Europe Bank.

In prezent, Credit Europe Bank are in portofoliu peste 330.000 de carduri de credit CardAvantaj, 85 de sucursale, agentii si puncte de lucru, 156 de ATM-uri si peste 9.500 POS-uri instalate la comercianti.

Sursa: Credit Europe Bank

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?