[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Campanii promotionale confuze pe cardurile RBS

3 martie 2011

3 martie, 2011 – RBS Romania are in derulare doua campanii, pe aceleasi produse din categoria premium, prin care posesorii pot primi inapoi 10% (maximum 500 lei) din banii platiti cu cardul de credit. Din regulamentele celor doua promotii nu este clar cum se calculeaza beneficiul celor care sunt eligibili pentru ambele promotii si detin mai multe carduri cu care efectueaza tranzactii. Cert este ca suma inapoiata este acordata direct in contul cardului de credit.

In cazul in care titularul contului de card detine mai multe carduri de credit (Visa Gold, MC Gold sau MC Black) si s-au inregistrat tranzactii la comercianti pe conturile de card aferente acestor carduri, procentul de 10% se va aplica la:

1.  valoarea tranzactiilor efectuate cu fiecare card in parte, maximum 500 lei/beneficiar cadou – pentru campania derulata in perioada 1-8 martie a.c..

2.  valoarea tranzactiilor postate pe contul de card cu valoarea cea mai mare, pentru campania derulata in perioada 22 februarie – 30 aprilie. In cadrul acestei campanii, pentru a fi eligibil, posesorul de card RBS Gold sau Black trebuie sa constituie si un depozit la termen pe 15 saptamani in valoare de minimum 5.000 lei sau 1.000 Euro.

Nota:

Invitam RBS Romania sa ne calculeze beneficiul in urmatoarea speta: Popescu Ion isi face un card  Royal MasterCard  si, in acelasi timp, constituie un depozit pe 25 februarie 2011. De 1 martie 2011 ii face cadou sotiei un alt card premium pe contul sau. Ambele carduri genereaza tranzactii la comercianti pe perioada ambelor campanii – primul de 3.000 lei  (din care 1.000 lei in perioada 1-8 martie) iar cel de-al doilea de 2.000 lei (1.000 lei in perioada 1 – 8 martie si 1.000 lei in restul perioadei). Cat primesc cei doi posesori de card/sau doar titularul de cont la finalul promotiilor?

Comentarii (1)
 1. admin spune:

  In situatia in care acelasi titular de cont de card indeplineste conditiile de eligibilitate pentru ambele campanii promotionale, acesta va primi beneficiile aferente fiecarei campanii.

  Mai mult, in fiecare din cele doua regulamente, in pofida celor afirmate in articolul dvs., este reglementata situatia in care titularul contului de card detine mai multe carduri de credit. Astfel, in regulamentul Campaniei Promoţionale pentru Pachetul Cardul de Credit si Depozit la Termen RBS se precizeaza ca: „In cazul in care titularul contului de card a solicitat emiterea mai multor carduri de credit dintre cele mentionate in Sectiunea 3 si s-au inregistrat tranzactii pe conturile de card aferente acestor carduri, procentul de 10% se va aplica la valoarea tranzactiilor postate pe contul de card cu valoarea cea mai mare”.

  Totodata, in regulamentul Campaniei Promoţionale de Primavara pentru Cardurile de Credit RBS, „In cazul in care titularul contului de card detine mai multe carduri de credit dintre cele mentionate in Sectiunea 3 si s-au inregistrat tranzactii pe conturile de card aferente acestor carduri, procentul de 10% se va aplica la valoarea tranzactiilor efectuate cu fiecare card in parte, maximum 500 lei/beneficiar cadou”.

  In ceea ce priveste calculatia solicitata pentru exemplul dvs., in situatia in care un client a solicitat emiterea unui card de credit RBS pe data de 25 februarie si l-a primit pe 1 martie (inclusiv unul suplimentar pentru sotie), acesta a avut urmatoarele beneficii pentru fiecare din cele doua campanii in parte:
  1. campanie perioada 1 si 8 martie: tranzactii primul card 1.000 lei + tranzactii al doilea card (suplimentar, al sotiei) 1.000 lei = 2.000 lei pe contul de card al titularului de cont (beneficiar) => 200 lei cash back
  2. campanie 22 februarie – 30 aprilie: tranzactii efectuate cu primul card 3.000 lei + tranzactii efectuate cu al doilea card (suplimentar, al sotiei) 2.000 lei = 5.000 lei => 500 lei cash back

  Cristina Mihaila
  PR & Communication Manager
  RBS Bank (Romania) S.A.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?