[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Campanie pentru plata in rate a impozitelor si taxelor folosind cardul bancar

12 ianuarie 2012

12 ianuarie 2012 – Garanti Bank lanseaza o campanie de achitare a taxelor, impozitelor si cumparaturilor online in trei rate fara dobanda pentru toti posesorii de Bonus Card. Astfel, in perioada 12 ianuarie – 31 martie 2012, platile efectuate cu Bonus Card pentru achitarea taxelor si impozitelor vor fi impartite automat in trei rate fara dobanda, indiferent de modalitatea de plata aleasa: la ghiseu – prin orice terminal POS de la administratiile financiare – sau prin plata online.

Aceeasi facilitate de plata in trei rate fara dobanda se aplica si tuturor cumparaturilor facute online (atat pe site-urile din Romania, cat si pe cele din strainatate) pana la 31 martie 2012.

„Optiunea de plata in trei rate fara dobanda a taxelor si impozitelor, precum si a cumparaturilor online, a fost gandita pentru a veni in sprijinul clientilor care folosesc cardul de credit Bonus Card. Pe de-o parte, stim ca perioada in care se  efectueaza plata taxelor si impozitelor este dificila pentru toata lumea, venind dupa sarbatori, si dorim ca posesorii de Bonus Card sa beneficieze de facilitati suplimentare, asa cum i-am obisnuit. Pe de alta parte, am tinut cont si de cresterea numarului de plati efectuate online cu Bonus Card in ultimul an si am hotarat sa le oferim clientilor care isi fac cumparaturile pe internet aceleasi avantaje”, a declarat Ilgaz Kaya, Director Directia Marketing, Garanti Bank.

In 2011, valoarea platilor pe internet cu Bonus Card a depasit 4,5 milioane de euro, cu 40% mai mult decat in anul anterior.

Garanti Bank este una dintre cele 7 banci deja inrolate in Sistemul National Electronic de Plata (SNEP) a taxelor si impozitelor locale prin card, direct de pe Internet.

Prezenta pe piata din Romania din 1998, Garanti Bank a dezvoltat un portofoliu solid de clienti, de peste 230.000. Banca detine o retea de 78 de agentii, 193 bancomate si peste 7.300 de terminale POS.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?