[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Campanie disponibila exclusiv online pentru credite de nevoi personale si refinantari. Dobanda scade de la 12,99% pe an la 6,99% pe an, doar astazi.

9 martie 2020

În data de 9 martie 2020, UniCredit Consumer Financing lansează o campanie Spring Sale cu o ofertă specială privind Creditele de Nevoi Personale care va fi disponibilă exclusiv online pe site-ul Unicredit Bank Romania.

Campania, care se desfasoara între orele 09:00 – 17:00, include o ofertă de creditare cu o dobândă fixă de 6,99%/an pentru primii 200 de clienți care accesează campania.

Primii 200 de clienţi care aplică on-line pentru un Credit de Nevoi Personale sau pentru Refinanțarea altor împrumuturi deținute la alte instituții financiare din România și care au sau vor deschide un cont curent la UniCredit Bank S.A., vor beneficia, dacă îndeplinesc condițiile pentru aprobarea creditului, de oferta specială de creditare ce include o dobândă specială, fixă, de 6,99%/an și încheierea unei asigurări de viață.

Oferta se aplică pentru orice sumă finanțată între 1.500 și 100.000 lei și presupune atașarea unei asigurări de viață cu primă unică finanțată de 0,15% din valoarea creditului înmulțit cu perioada de creditare, aceasta oferind protecție clienților în cazul incapacității de plată din diverse motive precum șomajul sau pierderea capacității de muncă.

Cu titlu de exemplu, pentru un Credit de Realizări Personale oferit de UniCredit Consumer Financing IFN SA (ca urmare a îndeplinirii criteriilor de eligibilitate) în valoare de 45.000 lei, pe 60 de luni: rata dobânzii anuală fixă de 6,99% (redusă de la oferta standard de 12,99%/an), comision de analiză dosar de 250 lei (perceput în cazul acordării creditului), comision lunar de administrare credit 0 lei, valoarea ratei lunare este 981,81 lei (pentru rate egale), valoarea totală plătibilă 58.908,42  lei, DAE 7,71%.

Oferta de dobândă de 6,99%/an este valabilă fără necesitatea virării veniturilor într-un cont curent și doar pentru clienții care optează pentru atașarea unei asigurări de viață cu primă unică finanțată (de 0,15% din valoarea creditului înmulțit cu perioada de creditare). Asigurarea de viață este emisă de Generali România Asigurare Reasigurare S.A. prin UniCredit Consumer Financing IFN SA în calitate de Agent Auxiliar.

UniCredit Consumer Financing IFN SA este parte a grupului UniCredit Bank din România și și-a început activitatea în 2008. Specializată în finanțarea persoanelor fizice, instituția financiară oferă credite de nevoi personale fără ipotecă și carduri de credit prin rețeaua de sucursale a UniCredit Bank, credite de consum în magazine prin rețeaua de parteneri comerciali, precum și credite auto prin rețeaua de parteneri auto, la dealerii acestora.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?