Campanie de emitere carduri de credit cu vouchere cadou de 200 lei si 5 rate suplimentare fara dobanda

24 august 2015

Credit Europe Bank anunta cea mai recenta campanie dezvoltata in parteneriat cu Praktiker, care va aduce, pana la data de 15 octombrie 2015, fiecarui nou posesor de CardAvantaj un numar extins de 14 rate fara dobanda si 4 vouchere cadou, fiecare in valoare de 50 lei. Pentru a beneficia de avantajele acestei oferte, clientii trebuie sa solicite un CardAvantaj pana la data de 30 septembrie a.c.

Voucherele vor putea fi folosite, impreuna cu noul card, la achizitionarea de produse din orice magazin Praktiker. Voucherele sunt valabile pana la data de 15 octombrie 2015. Valoarea minima a tranzactiei pentru a utiliza un voucher este de 500 lei. Voucherele se pot utiliza cumulat, sau fiecare voucher in parte poate fi utilizat pentru o singura tranzactie.

Potrivit comunicatului de presa, “Voucherele cadou se pot utiliza in magazinele Praktiker pentru cumparaturi cu valori intre 500 si 2.000 lei, progresiv, cate un voucher la fiecare 500 lei achitati. Astfel, de exemplu, pentru o tranzactie de 1.500 lei se vor putea folosi 3 vouchere, care se vor scadea din suma de plata.”

„Prin campania CardAvantaj si Praktiker – 14 rate si 200 lei vouchere cadou le oferim noilor posesori de CardAvantaj beneficii crescute. Pe langa avantajele platii in rate fara dobanda, acestia pot profita de discounturi la cumparaturi la Praktiker prin folosirea acestor vouchere cadou. Totodata, impreuna cu partenerul nostru de lunga durata, Praktiker, am decis sa le punem clientilor la dispozitie un numar extins de rate, de la 9 la 14, pentru a le face si mai accesibile produsele dorite pentru amenajarea casei sau gradinii”, declara Engin Alaybayoglu, Chief Retail Banking and Cards Officer, Credit Europe Bank Romania

„Aceasta campanie desfasurata in parteneriat cu Credit Europe Bank este inca o dovada ca toti clientii Praktiker beneficiaza de cele mai bune solutii financiare de pe piata. De asemenea, ea face parte din campania noastra aniversara extinsa prin care celebram 13 ani de existenta pe piata din Romania, 13 ani in care  Praktiker s-a dovedit un partener de nadejde atunci cand clientii nostri au dorit sa isi transforme casa in acasa”, a declarat Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker Romania.

Prezent de 11 ani pe piata locala, CardAvantaj este considerat de emitent drept „cel mai popular card de credit in randul romanilor” ca urmare a facilitatilor oferite. Astfel,  CardAvantaj este primul card de credit cu plata in rate fara dobanda din Romania. Tot in premiera, plata in rate a fost introdusa si pentru tranzactiile efectuate la comerciantii din strainatate. De asemenea, posesorii de CardAvantaj primesc bonus pentru fiecare tranzactie pe care o efectueaza, inclusiv in cazul retragerilor de numerar la ATM.

Credit Europe Bank are o retea de acceptare proprie a CardAvantaj ce numara 9.500 de magazine partenere in intreaga tara.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?