„Buy Now Pay Later” de la TBI Bank, pentru achizitia produselor Apple

8 septembrie 2021

TBI Bank anunta ca a încheiat un parteneriat cu iSTYLE, cel mai mare Apple Premium Reseller din regiune, prin care va oferi clienților Apple soluția „Cumperi acum, plătești mai târziu cu dobândă 0%” prin platforma TBIPay.

„Platforma dezvoltată de TBI ajută retailerii online și offline să-și crească vânzările și să-și extindă baza de clienți prin creșterea accesibilității produselor pentru utilizatori,” potrivit comunicatului.

„Fără a fi nevoie de documente suplimentare, 100% online, cu aprobare pe loc, clienții iSTYLE pot avea acum produsul Apple pe care și-l doresc imediat și îl pot plăti ulterior în rate potrivite bugetului lor, cu dobândă zero,” precizeaza banca.

Pe măsură ce trecerea la comerțul online accelerează, soluția TBIPay este acum disponibilă și în magazinul online iSTYLE și mulți clienți au putut deja să-și cumpere un produs Apple și să plătească prin soluția de tip Buy Now, Pay Later. Acest parteneriat aduce soluțiile de plată personalizate mai aproape de clienți și se adaptează modelelor și nevoilor dinamice de cumpărare,” spune Ionut Sabadac, Head of Merchant Solutions. 

Prin noua colaborare cu TBI, prioritatea noastră este să răspundem cererii și nevoilor din piață și să facem produsele Apple accesibile oricui, oferind o soluție financiară ușor de accesat în platforma noastre online,” spune Valeriu Ion, General Manager iSTYLE România, Bulgaria și Regiunea Adria.

Colaborarea TBI Bank cu comercianții parteneri care folosesc soluția TBIPay a rezultat într-o creștere de 60% a vânzărilor online și offline în 2021, comparativ cu aceeași perioadă din 2020.

Astfel, „TBIPay a fost un instrument cheie pentru comercianții care doresc să-și sporească vânzările în magazinele fizice și online, dar și să ofere clienților o modalitate ușoară și accesibilă de a cumpăra pe loc produsele pe care le doresc și de a le plăti mai târziu,” mai precizeaza banca.

________________

În prezent, TBI Bank operează în Bulgaria, România, Germania, Danemarca, Suedia, Polonia și Lituania. TBI Bank face parte din 4finance, unul dintre cele mai mari grupuri europene de soluții digitale de creditare adresate consumatorilor. Prin diferite canale digitale, o rețea proprie de peste 300 de sucursale și parteneriate de încredere cu peste 11.000 de retaileri și comercianți mici și mari, TBI Bank a servit peste 1 milion de clienți numai în 2020 și a acordat aproape 500.000 de împrumuturi.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?