Bucureștenii vor putea plăti factura la Apa Nova direct de pe telefon, prin aplicația mobilPay Wallet, din aceasta luna

21 martie 2022

Netopia anunta ca prin intermediul aplicatiei mobilPay Wallet, primul portofel digital din Romania si singurul cu care se pot face plăți în toate mediile de comerț, online și offline, „bucureștenii își pot plăti începând cu această lună factura la Apa Nova București direct de pe telefon, fără comision,” potrivit comunicatului.

„Pentru achitarea facturii, utilizatorii mobilPay Wallet trebuie să acceseze secțiunea Apă, Canal  dintre categoriile de furnizori de utilități din aplicație și apoi să selecteze furnizorul Apa Nova București. Introducerea datelor de client se poate face  instant, doar prin scanarea codului de bare afișat pe factură,” explica Netopia.


După achitarea primei facturi, plata efectuată va fi salvată automat în aplicație cu toate detaliile pentru acces imediat și plăți viitoare și mai rapide. De asemenea, utilizatorii pot selecta opțiunea de a fi notificați când este emisă o nouă factură.

„Din martie, bucureștenii pot plăti factura pentru serviciile Apa Nova București mult mai rapid și mai simplu, direct din aplicația mobilPay Wallet, în câteva secunde, din confortul casei sau în drum spre birou. În plus, aceștia nu trebuie să mai aibă grija facturilor, având opțiunea de a fi notificați lunar în ceea ce privește suma pe care o au de plată, odată cu emiterea noii facturi. Prin noul parteneriat dezvoltat cu ANB, am urmărit să le oferim utilizatorilor o alternativă de plată la îndemână, adaptată unui stil de viață dinamic”, a declarat Horia Grozea, Director Vânzări și Marketing, NETOPIA Payments.

___________

Pentru a plăti cu cardul prin intermediul portofelului electronic mobilPay Wallet, clienții pot descărca gratuit aplicația din Google Play sau App Store, pe orice dispozitiv cu sistem de operare Android sau iOS. Portofelul digital mobilPay Wallet a fost dezvoltat în 2013 de NETOPIA Payments, cel mai utilizat procesator de plăți electronice din România.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?