BT si McDonald’s lanseaza cutiile de donatii contactless

22 august 2019

Fundația pentru Copii Ronald McDonald este cel mai nou beneficiar al inițiativei lansate anul trecut de Banca Transilvania, Donații contactless prin POS-uri dedicate.

„Cutiile de donații contactless vor fi amplasate începând cu luna aceasta în 10 restaurante McDonald’s din București și din țară, iar de luna viitoare ele vor fi atât în sucursalele Băncii Transilvania, cât și în locații partenere, care vor fi comunicate ulterior.”, potrivit comunicatului de presa.

5 lei este suma care poate fi donată de fiecare dată cu un card contactless emis de orice bancă, cu telefonul, prin aplicațiile BT Pay sau Apple Pay, respectiv cu oricare dintre accesoriile de plată BT: sticker, brățară sau ceas contactless.

Donațiile vor contribui la susținerea proiectelor Fundației pentru Copii Ronald McDonald, proiecte care oferă sprijin copiilor şi familiilor acestora prin Casele Ronald McDonald sau prin dotările anuale cu echipamente şi aparatură medicală către Spitalele de Copii din toată țara.

În perioada imediat următoare, Fundația va începe lucrările pentru extinderea Casei Ronald McDonald din Timişoara cu 10 camere, construcția noii Case Ronald McDonald din Iaşi şi va finaliza dotările cu aparatură medicală şi echipamente non-medicale către trei spitale de copii din țară.

„Ne bucurăm să fim parte din această poveste pentru copii. Niciodată nu a fost mai uşor să  facem donații ca acum, prin POS-uri contactless şi de aceea ne bucurăm că am reuşit să aducem tehnologia în proiecte de CSR, lansând în premieră cutiile de donații BT.” – Ömer Tetik, Director General, Banca Transilvania.

De 21 de ani, Fundația pentru Copii Ronald McDonald identifică, dezvoltă şi sprijină proiecte şi programe care au un impact pozitiv şi direct asupra calității vieții şi sănătății copiilor, iar până în prezent valoarea implicării în comunitate depăşeşte 23.000.000 de lei.

Peste 19.500 de părinți au găsit în cele două Case Ronald McDonald din Bucureşti şi Timişoara confortul unui cămin pe durata internării copiilor lor.

Cinci dintre cele mai mari spitale de copii din țară au beneficiat de sprijinul Fundației prin dotări succesive cu aparatură medicală performantă, echipamente sau dotări non-medicale extrem de necesare pentru îndeplinirea actului medical în condiții optime. 5.000 de voluntari şi susținători au dedicat timp şi resurse pentru a duce mai departe mesajul Fundației şi pentru a atrage resurse din comunitate.  

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash