BT Pay introduce doua facilitati: Invita prietenii si Open Banking. Aplicatia este folosita in prezent de un milion de persoane.

18 noiembrie 2020

BT Pay vine cu două facilităţi noi, Invită prietenii şi Open Banking. Astfel, persoanele care folosesc BT Pay pot trimite un link personalizat de descărcare prietenilor care nu au încă aplicaţia.

„Atât persoana care trimite invitaţia, cât şi prietenii care descarcă BT Pay şi fac o plată cu telefonul în decurs de 7 zile vor primi 30 de lei,” precizeaza banca intr-un comunicat.


De asemenea, utilizatorii aplicaţiei pot vedea mai multe detalii pe cardurile emise de alte bănci şi fintech-uri, care sunt introduse în aplicaţie, şi anume: soldul contului, IBAN-ul şi tranzacţiile. Opţiunea este valabilă deocamdată pentru cardurile BCR, ING Bank şi Revolut.

Banking la distanţă cu BT Pay

Pentru a ajuta clienţii cu cât mai multe soluţii pentru banking de la distanţă, Banca Transilvania a accelerat lansarea de facilităţi în aplicaţia BT Pay, începând cu martie a.c.:  

. Cardul BT nou emis, reemis la cerere sau la scadenţă apare în BT Pay în format digital înainte ca un client să intre în posesia cardului fizic.

. Pot fi retraşi bani cu telefonul de la toate bancomatele Băncii Transilvania, pe bază de cod generat din BT Pay şi primit prin SMS.

. În aplicaţie pot fi incluse carduri emise în România de alte bănci şi de fintech-uri pentru transferuri de bani în cardurile BT.

. Pot fi făcute donaţii prin BT Pay.

. Acces la detaliile despre fiecare card din aplicaţie, precum număr, data expirării şi CVV, informaţii pentru cumpărături online rapide.

. Confirmarea cumpărăturilor online cu ajutorul BT Pay prin autentificare biometrică sau folosind metoda de deblocare a telefonului.

. Integrarea BT Pay cu aplicațiile de monitorizare a activității fizice pentru încurajarea unui stil de viaţă sănătos.

. Prezentarea beneficiilor cardurilor BT din aplicaţie, cum ar fi: posibilitatea plăţii cumpărăturilor în rate, asigurare de călătorie etc.

###

In prezent, unul din patru carduri emise de Banca Transilvania este folosit în format digital, prin BT Pay, Apple Pay, Fitbit Pay sau Garmin Pay.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?