BT pariaza pe cardul de credit – ponderea acestui produs in total portofoliu carduri va creste la 10% in 2010

26 iulie 2010

26 iulie, 2010 – Banca Transilvania (BT) si-a propus ca in acest an sa atinga 1.800.000 de carduri in total, din care cel putin 170.000 vor fi carduri de credit. Banca a incheiat anul 2009 cu un portofoliu de 1.707.000 de carduri din care aproximativ 155.000 sunt carduri de credit si tinteste atragerea de clienti pe acest segment prin lansarea de noi campanii.

Ultima campanie aflata in derulare, dedicata atragerii de noi clienti pe cardul de credit, are ca mesaj central “Pana in noiembrie nu mai avem dobanda”.

Promotia este destinata celor care solicita un card de credit MasterCard Forte pana in data de 30 septembrie a.c. Astfel, primul rulaj trebuie efectuat, cel mai devreme, in intervalul 1– 25 noiembrie a.c., pentru sumele angajate la sfarsitul lunii octombrie.

Persoanele care doresc un card de credit MasterCard Forte de la BT pot beneficia de o linie de credit de pana la 5 venituri lunare eligibile, maxim 5.000 euro, echivalentul in lei, la o rata anuala fixa de 24%. Campania este destinata inclusiv medicilor, pentru care BT are in oferta un card dedicat, MasterCard Forte pentru Medici.

Gabriela Nistor, Director Executiv Retail Banking la Banca Transilvania, declara: “Cardul de credit Mastercard Forte este unul din cele mai solicitate produse de acest tip datorita costurilor rezonabile, conditiilor transparente, dar si convenientei, reprezentand pentru foarte multi clienti o alternativa viabila la un credit de consum. Campania initiata se adauga celor destinate creditelor pentru persoane fizice si derulate de Banca Transilvania in acest an, pe mai multe categorii de produse. Acum a venit randul cardurilor de credit, un segment important in portofoliul de carduri al bancii noastre. Ne-am propus astfel ca in acest an sa atingem 1.800.000 de carduri in total, din care cel putin 170.000 vor fi carduri de credit. Ne concentram in continuare atat pe vanzarea activa a cardurilor de credit, cat si pe cresterea utilizarii acestora la comercianti”.

MasterCard Forte de la Banca Transilvania are o perioada de gratie de pana la 55 de zile, valabila pentru toate tranzactiile efectuate cu aceste carduri, atat pentru plati la comercianti, cat si pentru retrageri de numerar de la bancomat.

Cu MasterCard Forte pot fi achitate gratuit si facturile de utilitati, direct de la ATM, pentru furnizorii cu care Banca Transilvania are incheiate conventii. In plus, produsul permite primirea extrasului de cont, gratuit, prin e-mail sau prin serviciul de Internet Banking, BT 24.

Sursa: Banca Transilvania

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash