BT – noi comisioane pentru persoane fizice, de la 15 decembrie 2019

6 decembrie 2019

In conformitate cu art.1.3.6 din Conditiile Generale de Afaceri ale BT aplicabile persoanelor fizice (cod 3.5.7), incepand cu data de 15 decembrie 2019, Banca Transilvania modifica:

. comisionul de plata interbancara in lei prin ghiseele bancii catre conturi deschise la alte banci din Romania   

. comisioanele de plati in euro efectuate prin ghiseele bancii si internet/ mobile banking catre conturi din Romania si zona SEPA   

. comisioanele de utilizare ATM-uri si POS-uri de la ghiseele altor banci din strainatate pentru accesare de numerar prin cardurile de debit si credit destinate persoanelor fizice

Schimbarile constau in:

. modificarea comisionului aplicat pentru platile interbancare in lei efectuate in Romania prin ghiseele BT   – Pe transe, in functie de valoarea operatiunii: de la 0 la 50.000 lei (inclusiv) – 9 lei si 20 de lei pentru sume mai mari de 50.000 lei. Comisionul aferent platilor in EUR efectuate de la ghiseele BT catre conturi deschise in tari din afara zonei SEPA nu se modifica.

. egalarea comisioanelor aplicate platilor in euro catre conturi deschise in Romania si zona SEPA, cu comisioanele aplicate platilor interbancare in lei efectuate in Romania  –   Pe transe, in functie de valoarea operatiunii: de la 0 la 50.000 lei in echivalent EUR (inclusiv) – 9 lei in echivalent EUR iar pentru sume mai mari de 50.000 lei in echivalent EUR, costul este de 20 lei in echivalent EUR. Comisionul aferent platilor in EUR efectuate prin internet/ mobile banking catre conturi deschise in tari din afara zonei SEPA nu se modifica.

. egalarea comisionului de utilizare ATM/ POS apartinand altor banci din strainatate pentru accesare numerar prin card, cu comisionul de utilizare ATM/ POS apartinand altor banci din Romania pentru accesare numerar prin card.

Noile valori de comisioane se pot consulta pe pagina web a Bancii Transilvania. Vezi noile comisioane.

*zona SEPA: Austria, Belgia, Croatia, Cipru, Croatia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Luxemburg, Malta, Olanda, Portugalia, Spania şi Slovenia, Bulgaria, Republica Ceha, Danemarca, Letonia, Lituania, Ungaria, Polonia, Romania, Slovacia, Suedia si Marea Britanie, Islanda, Liechtenstein, Norvegia, Elveţia şi Monaco.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Jan Schildbach – Analyst Deutsche Bank


„Though Libra has met with fierce resistance from central banks and supervisory authorities and might never see the light of day, in many other cases tech firms (both start-ups and established big players) have successfully captured bits and pieces of universal banks’ traditional value chain. This trend may only intensify in the coming years. In this environment, European banks remain squeezed.”

Sondaj
In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?
NoCash