BT lanseaza optiunea de personalizare carduri cu tematica romaneasca

30 noiembrie 2015

De 1 Decembrie, Banca Transilvania lanseaza optiunea Carduri personalizate cu tematica romaneasca pentru BT Visa Electron si MasterCard Mondo, ambele in varianta contactless.

Galeria foto, denumita „Iubesc Romania”, poate fi accesata online, pe siteul BT. Aceasta cuprinde atat imagini cu motive si simboluri traditionale romanesti –  pentru care banca a colaborat cu Iutta –  brand iconic de genti, pantofi si accesorii din piele cu design folk  contemporan – cat si peisaje si instantanee din Romania.

card BT cu salut de 1 decembrie newsite

Cu aceste carduri BT poate fi imprumutata o suma de pana la  sase ori valoarea veniturilor lunare eligibile, pana la 5.000 de euro. Comisionul de administrare si cel pentru folosirea la cumparaturi este zero.

Cei interesati sa aplice online pentru un card cu tematica romaneasca trebuie sa acceseze site-ul bancii, sa aleaga tipul de card si imaginea dorita – incarcata din Galeria BT sau din arhiva personala. Ultima etapa este completarea datelor personale si confirmarea informaţiilor.

Dupa  aplicarea pentru card, se primeste un email din partea BT pentru validarea  solicitarii, impreuna cu simularea designului cardului. Un  astfel de card este emis de Banca Transilvania in aproximativ o saptamana, iar persoana care a aplicat este informata printr-un SMS ca privire la emiterea cardului.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash