[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

BT lanseaza optiunea de personalizare carduri cu tematica romaneasca

30 noiembrie 2015

De 1 Decembrie, Banca Transilvania lanseaza optiunea Carduri personalizate cu tematica romaneasca pentru BT Visa Electron si MasterCard Mondo, ambele in varianta contactless.

Galeria foto, denumita „Iubesc Romania”, poate fi accesata online, pe siteul BT. Aceasta cuprinde atat imagini cu motive si simboluri traditionale romanesti –  pentru care banca a colaborat cu Iutta –  brand iconic de genti, pantofi si accesorii din piele cu design folk  contemporan – cat si peisaje si instantanee din Romania.

card BT cu salut de 1 decembrie newsite

Cu aceste carduri BT poate fi imprumutata o suma de pana la  sase ori valoarea veniturilor lunare eligibile, pana la 5.000 de euro. Comisionul de administrare si cel pentru folosirea la cumparaturi este zero.

Cei interesati sa aplice online pentru un card cu tematica romaneasca trebuie sa acceseze site-ul bancii, sa aleaga tipul de card si imaginea dorita – incarcata din Galeria BT sau din arhiva personala. Ultima etapa este completarea datelor personale si confirmarea informaţiilor.

Dupa  aplicarea pentru card, se primeste un email din partea BT pentru validarea  solicitarii, impreuna cu simularea designului cardului. Un  astfel de card este emis de Banca Transilvania in aproximativ o saptamana, iar persoana care a aplicat este informata printr-un SMS ca privire la emiterea cardului.

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?