BT lanseaza campania de shopping bancar online „O data la 4 ani”, inspirata de anul bisect

28 februarie 2020

În perioada 28 februarie, ora 9.00 – 29 februarie, ora 23.59, clienţii şi viitorii clienţi BT persoane fizice pot accesa online împrumuturi şi leasing auto cu discount-uri mari, dar şi cardul STAR cu puncte de loialitate bonus şi comision de emitere zero.

„Marjele de dobândă pentru creditele de nevoi personale, împrumuturile pentru locuinţă şi leasing auto cuprinse în campanie sunt cele mai bune din oferta BT, din ultimii patru ani.”, potrivit comunicatului.


Detalii despre campania „O data la 4 ani”:

Cele mai ieftine credite de nevoi personale din oferta băncii: Practic BT cu dobândă variabilă în lei şi asigurare de viață: dobândă variabilă IRCC + marjă fixă de 4,13 pp = 6,49% şi comision de analiză zero;

Credite pentru locuință: 4,75% dobândă variabilă în lei, comision de analiză şi evaluare zero;

Cardul de cumpărături STAR: 129 de puncte de loialitate; comision de emitere zero;

Leasing auto de la BT Leasing: 4,99% dobândă pentru orice auto nou de la dealeri autorizaţi din România; taxa de leasing şi comision lunar zero.

“Dacă tot este an bisect, BT a venit cu o surpriză pentru clienţi: lansăm un eveniment de shopping bancar online cu oferte unice şi vibe bun pentru clienţi. Dintotdeauna ne-a plăcut să fim acolo unde sunt clienţii şi asta facem şi acum. Vedem că ei apreciază bucuria sărbătorilor şi aniversărilor, aşa încât am construit cu discounturi şi promovare în jurul unei date destul de rare. Anul acesta, fiind an bisect, am făcut să conteze inclusiv financiar pentru clienţi, aşa încât venim cu oferte cum au mai fost la BT acum patru ani”- declară Sergiu Mircea, Director Coordonator Marketing & Comunicare, BT.  

Campaniile de shopping bancar online au fost lansate în România de Banca Transilvania şi înseamnă discounturi şi beneficii la produse şi servicii pentru actualii şi viitorii clienți ai băncii. Bank to School, Bank Friday, DragoBT, Un Mai Muncitoresc, BaBeTe, Banksylvania, BANKschet, Ziua Bărboşilor, Ziua iubitorilor de cafea, Cea mai lungă zi, Fii golgheter cu STAR şi, ce mai nouă, O dată la patru ani sunt conceptele inspirate din trenduri, evenimente sau sărbători.

 

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?