BT extinde optiunea de plati contactless prin Garmin si Fitbit pentru clientii care au card Mastercard

2 august 2019

Cardurile digitale, înrolate în Garmin Pay şi Fitbit Pay, au toate funcționalitățile cardurilor fizice, cum ar fi plata cumpărăturilor contactless la comercianţi sau retragerile de numerar contactless de la bancomatele BT.

De asemenea, plățile cu device-urile Fitbit și Garmin aduc puncte de loialitate STAR sau Mile Premiu pe cardurile de cumpărături, respectiv acces la asigurare de călătorie pentru persoanele care au card Mastercard Gold ori BT – OmniPass.

„Prin înrolarea cardurilor în unul dintre gadget-urile Fitbit și Garmin compatibile, clienții au la dispoziție un mod uşor, la îndemână, de a face shopping.”, spune BT.

BT este prima bancă din România care a lansat această alternativă de plată contactless, în noiembrie 2018.

Pentru înrolarea cardurilor Mastercard BT în Garmin Pay sau Fitbit Pay, clientii trebuie sa selecteze opţiunea Garmin Pay din secţiunea Garmin Devices/accesarea secțiunii wallet din aplicația Fitbit. Ulterior este configurat codul de securitate si se adauga cardul BT sau, pentru Garmin Pay, se scaneaza acesta folosind camera telefonului.

Dupa acceptarea termenilor și condiţiilor de utilizare, utilizatorul poate trece la activarea cardului pentru plăți prin Garmin Pay/Fitbit Pay introducând codul primit prin SMS.

BT are în portofoliu 7 tipuri de carduri Mastercard pentru persoane fizice şi companii.

Clienţii Băncii Transilvania au acum la dispoziţie aplicaţii și opțiuni digitale pentru toate cardurile, atât pentru plata cumpărăturilor, cât și pentru cash: walletul și accesoriile de plată BT Pay, Apple Pay pentru telefon şi smartwatch, respectiv device-urile Fibit Pay și Garmin Pay.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Jan Schildbach – Analyst Deutsche Bank


„Though Libra has met with fierce resistance from central banks and supervisory authorities and might never see the light of day, in many other cases tech firms (both start-ups and established big players) have successfully captured bits and pieces of universal banks’ traditional value chain. This trend may only intensify in the coming years. In this environment, European banks remain squeezed.”

Sondaj
In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?
NoCash