BT extinde optiunea de plati contactless prin Garmin si Fitbit pentru clientii care au card Mastercard

2 august 2019

Cardurile digitale, înrolate în Garmin Pay şi Fitbit Pay, au toate funcționalitățile cardurilor fizice, cum ar fi plata cumpărăturilor contactless la comercianţi sau retragerile de numerar contactless de la bancomatele BT.

De asemenea, plățile cu device-urile Fitbit și Garmin aduc puncte de loialitate STAR sau Mile Premiu pe cardurile de cumpărături, respectiv acces la asigurare de călătorie pentru persoanele care au card Mastercard Gold ori BT – OmniPass.


„Prin înrolarea cardurilor în unul dintre gadget-urile Fitbit și Garmin compatibile, clienții au la dispoziție un mod uşor, la îndemână, de a face shopping.”, spune BT.

BT este prima bancă din România care a lansat această alternativă de plată contactless, în noiembrie 2018.

Pentru înrolarea cardurilor Mastercard BT în Garmin Pay sau Fitbit Pay, clientii trebuie sa selecteze opţiunea Garmin Pay din secţiunea Garmin Devices/accesarea secțiunii wallet din aplicația Fitbit. Ulterior este configurat codul de securitate si se adauga cardul BT sau, pentru Garmin Pay, se scaneaza acesta folosind camera telefonului.

Dupa acceptarea termenilor și condiţiilor de utilizare, utilizatorul poate trece la activarea cardului pentru plăți prin Garmin Pay/Fitbit Pay introducând codul primit prin SMS.

BT are în portofoliu 7 tipuri de carduri Mastercard pentru persoane fizice şi companii.

Clienţii Băncii Transilvania au acum la dispoziţie aplicaţii și opțiuni digitale pentru toate cardurile, atât pentru plata cumpărăturilor, cât și pentru cash: walletul și accesoriile de plată BT Pay, Apple Pay pentru telefon şi smartwatch, respectiv device-urile Fibit Pay și Garmin Pay.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Adrian Vasilescu – consilier de strategie al guvernatorului BNR

„O singură provizie am făcut, de card, pentru că nu mai umblu cu banii în buzunar. Banii sunt cei mai periculoși când este vorba de răspândirea unei molimi. Am renunțat la cash. În rest, este o prostie să faci provizii. Dacă vine o molimă și nici nu știi când va ajunge, dacă ar fi să se întindă, pe cât timp să poți să faci provizii? Faci provizii pe trei săptămâni, pe patru săptămâni și mai departe?”, a spus consultantul.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?