[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

BT Capital Partners lansează aplicația de mobil BT Trade pentru tranzacții online 24/7, pe piața de capital locala si aproape 30 de piețe internaționale. BT are peste 40.000 de acționari.

14 martie 2023

BT Capital Partners (BTCP), compania de brokeraj a Grupului Banca Transilvania, lansează aplicația de mobil BT Trade pentru persoanele care doresc să își administreze cât mai facil portofoliile și să fie conectate la piața de capital.

„BT Trade este cel mai simplu mod de a deschide un cont de tranzacționare, de a învăța și investi direct de pe telefon pe piața românească și internațională.” – potrivit comunicatului.


Mai ales pentru a susține primii pași pe piața de capital, BT Capital Partners nu condiționează deschiderea contului de tranzacționare prin alimentarea acestuia cu o sumă minimă. Persoanele care folosesc aplicația BT Trade se pot familiariza cu aceasta accesând mai întâi contul Demo, care simulează tranzacționarea de acțiuni.

Ce înseamnă BT Trade:

Acces la contul de tranzacționare, precum și la facilități care ajută investitorii să găsească oportunități, să analizeze piețele și sa aibă acces la informații de piață, pentru strategii de investiții cât mai adecvate.

Gratuitate la deschiderea, administrarea contului de tranzacționare și utilizarea aplicației.

Posibilitatea de a tranzacționa online, 24/7, la Bursa de Valori București și pe piețele internaționale, la care BT Capital Partners poate adăuga orice alt instrument de pe piețele la care are acces, din toate clasele: acțiuni, obligațiuni, ETF-uri.

Tranzacționare online a majorității emisiunilor de titluri de stat românești în lei, euro și dolari, listate pe piețele internaționale.

Tranzacționare în pre-market a acțiunilor tranzacționate pe piața din SUA.

Vizualizare cu un singur user pentru persoanele care administrează mai multe conturi de tranzacționare.

Primii pași pentru folosirea aplicației BT Trade

Dupa descărcarea aplicației BT Trade din App Store sau Google Play, logarea se face cu user-ul BT Trade utilizat până acum pentru tranzacționări online sau modificarea accesului prin logarea cu amprentă ori Face ID, din aplicația BT Trade.

Pentru viitorii clienți BT Capital Partners, mai intai trebui sa deschida un cont la Banca Transilvania, pentru care este și alternativa online, pasul urmator fiind descarcarea aplicației BT Trade.

Deschiderea unui cont de tranzacționare la BT Capital Partners se poate realiza, de asemenea, online, inclusiv din aplicația BT Trade. Transferul de bani din contul bancar în cel de tranzacționare se face instant.

_________________

Grupul Banca Transilvania contribuie, prin Banca Transilvania și BT Capital Partners, la dezvoltarea pieței de capital românești. BT are peste 40 de mii de acționari și este prima bancă din România cotată la Bursa de Valori București.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?