BT anunta noi functionalitati pentru aplicatia de wallet bancar BT Pay

23 noiembrie 2018

Numărul plăților cu telefonul la comercianți şi al transferurilor de bani între utilizatorii aplicației a crescut cu 35% în trimestrul al treilea față de cel anterior. De la lansare, din ianuarie a.c., aplicația BT Pay a fost descărcată de 180.000 de ori.

Acum banca anunta lansarea a 5 optiuni pentru aplicația BT Pay. Acestea se prezinta dupa cum urmeaza:
. Urmărirea, pe categorii, a cumpărăturilor şi plăților făcute cu cardurile;
. Setarea limitelor de tranzacționare a cardurilor BT fizice şi a celor înrolate în BT Pay (digitale) pentru plățile la comercianți şi pentru cele online, respectiv pentru retragerile de bani de la bancomatele Băncii Transilvania;
. Blocarea temporară sau permanentă a cardurilor BT digitale şi fizice;
. Alimentarea cardului de credit cu suma minimă sau maximă necesară lunar – automat, la scadență sau în orice moment;
. Acces la oferte pentru cei care folosesc BT Pay şi Fitbit: prin conectarea cu contul Fitbit, utilizatorii vor găsi oferte BT surpriză pe care le pot accesa în funcție de numărul de paşi făcuți prin mersul pe jos, precum şi de folosirea BT Pay. Ofertele de început sunt următoarele: număr dublu de puncte STAR pentru plățile cu cardul de cumpărături prin BT Pay, discount la pachetele Snowfest 2019 şi asigurare gratuită pentru incidente.


“Cu 12 funcționalități BT Pay lansate în zece luni, dezvoltarea acestei aplicații a fost şi este o prioritate pentru noi în ceea ce priveşte abordarea BT . Dorim să oferim varietate clienților noştri, pentru a putea alege opțiunile care li se potrivesc cel mai bine zi de zi. Am început cu plățile contactless şi cu transferul rapid de bani, iar acum am ajuns să integrăm în BT Pay opțiuni care ajută la gestionarea mai bună a cardurilor şi a banilor. Pregătim, desigur, şi alte lansări.“ – declară Oana Ilaş, Director Coordonator, Direcția Dezvoltare şi Management Produse Retail, Banca Transilvania.

“Produsele Fitbit sunt gândite pentru a ajuta oamenii să îşi atingă obiectivele în materie de sănătate şi sport, oferindu-le sfaturi practice, în funcție de nevoile lor. Cu ajutorul acestui parteneriat cu Banca Transilvania putem să facem cunoscut şi mai mult conceptul de a face mişcare în mod constant, păstrând totodată motivația la cote ridicate în fiecare zi.” – afirmă Rareş Florea, Regional Country Manager Fitbit.

Aplicația BT Pay poate fi descărcată gratuit din Google Play Store sau App Store, pe smartphone-uri cu Android şi iOS şi presupune adăugarea în format digital a cardului/cardurilor de la Banca Transilvania.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?