BRD renunta la POS-urile din agentii, din 29 decembrie

7 decembrie 2020

Începând cu data de 29.12.2020, terminalele POS nu vor mai fi disponibile în unitățile BRD, anunta banca.

BRD precizeaza ca pentru operațiunile de retragere numerar în LEI, EUR sau USD, clientii au la dispoziție următoarele canale tip alternativa: ghișeu BRD, fără card (canal destinat clienților BRD, pentru retrageri în LEI, EUR sau USD), ATM BRD (pentru retrageri în LEI), ATM-urile altor bănci din România și din străinătate care oferă servicii de retragere numerar în valută solicitată.


BRD operează o reţea de 612 unități, detine un portofoliu carduri de aproximativ 2,41 milioane unitati și o rețea de acceptare compusa din 30.000 de POS-uri și aproape 1.400 de ATM-uri. 

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?