BRD renunta la POS-urile din agentii, din 29 decembrie

7 decembrie 2020

Începând cu data de 29.12.2020, terminalele POS nu vor mai fi disponibile în unitățile BRD, anunta banca.

BRD precizeaza ca pentru operațiunile de retragere numerar în LEI, EUR sau USD, clientii au la dispoziție următoarele canale tip alternativa: ghișeu BRD, fără card (canal destinat clienților BRD, pentru retrageri în LEI, EUR sau USD), ATM BRD (pentru retrageri în LEI), ATM-urile altor bănci din România și din străinătate care oferă servicii de retragere numerar în valută solicitată.


BRD operează o reţea de 612 unități, detine un portofoliu carduri de aproximativ 2,41 milioane unitati și o rețea de acceptare compusa din 30.000 de POS-uri și aproape 1.400 de ATM-uri. 

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?