[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

BRD reduce cu 50% comisioanele la operatiunile realizate prin canalele de banca la distanta

18 noiembrie 2010

18 noiembrie, 2010 – Incepand din aceasta saptamana, pentru transferurile efectuate prin internet banking – BRD-Net, mobile banking – Mobilis sau phone banking – Vocalis, clientii beneficiaza de comisioane cu 50% mai mici fata de cele standard.  In prezent, peste 12% dintre clientii bancii utilizeaza serviciile de banca la distanta.

BRD-Net, Mobilis si Vocalis le ofera clientilor acces la o gama completa de operatiuni curente, acestia beneficiind in acelasi timp de avantajele acestor servicii: simplitate, siguranta, economie de timp, acces de oriunde si oricand.

„BRD acorda o importanta deosebita ofertei de banca la distanta, venind in intampinarea clientilor prin imbunatatirea continua a acesteia cu noi functionalitati si avantaje. Aceasta este cea de-a doua evolutie importanta pe care o lansam in aceasta toamna”, a spus Philippe Lelarge, directorul executiv al Departamentului de Strategie si Marketing al BRD.

BRD-Net are in prezent o retea de 930 de unitati si peste 2,5 milioane de clienti dintre care peste 300.000 abonati ai serviciului de banca la distanta, prima versiune a serviciului fiind lansata in anul 2004.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?