[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

BRD permite clientilor sa-si personalizeze cardurile cu imaginea dorita

11 februarie 2010

11 februarie 2010

De saptamana trecuta BRD a lansat un nou serviciu: personalizarea cardurilor cu orice imagine dorita de catre client. Cardurile, Visa sau MasterCard, isi vor mentine toate caracteristicile de design si siguranta anterioare – numar card, perioada valabilitate, logo-ul bancii si al chemei de card si, nu in ultimul rand, vor avea cip incorporat.

De asemenea, functiile cardurilor se vor pastra nemodificate, clientii putand sa le foloseasca atat pentru retrageri de numerar cat si pentru plati, oriunde este afisata sigla schemei de card sub care a fost emis cardul, inclusiv pe Internet. Clientul va intra in posesia cardurilor in maximum 7 zile lucratoare.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?