BRD isi invita clienții pe o nouă platformă de online banking – peste 120.000 au migrat deja

16 aprilie 2021

Lansată, într-o primă versiune, la sfârșitul anului trecut, YOU – noua aplicație de online banking a BRD – a fost îmbogățită cu o gamă de funcționalități care permit accelerarea migrării către noua platformă a întregii baze de utilizatori ai serviciilor MyBRD.

„Peste 120.000 clienți folosesc deja noua platformă, urmând ca și ceilalți utilizatori să fie transferați  gradual către platforma YOU. Clienții pot deja utiliza în paralel ambele aplicații pentru acomodare,” precizeaza banca intr-un comunicat de presa.

Gama de funcționalități disponibilă în acest moment include, printre altele: verificarea soldului, plata facturilor, transferuri de bani intra și interbancare, schimburi valutare, programarea de plăți recurente sau cu dată în viitor, descărcarea extraselor de cont.

De asemenea, aplicatia mai permite verificarea stadiului tranzacțiilor realizate (finalizate sau în curs de procesare), transmiterea dovezii plății/transferului prin aplicații de mesagerie, personalizarea aplicației: fotografie de profil, limbă, PIN, acord de marketing precum si validarea prin biometrie a plăților online făcute cu cardul BRD (SCA e-commerce)

Clientii isi pot înrola cardurile în Apple Pay. In curând, plata cu telefonul va fi disponibilă și pentru telefoanele cu sistem Android.

În magazinele de aplicații Apple și Android există deja versiuni care se actualizează periodic, urmând ca, din luna iunie, să fie disponibilă și versiunea destinată utilizatorilor de terminale Huawei. 

După descărcarea YOU din magazinele de aplicații, clienții o pot activa în mod exclusiv online, fără a fi nevoie de o vizită într-o agenție bancară.

„Mai rapidă, mai simplă și mai flexibilă, aplicația YOU BRD va fi în continuare dezvoltată pornind de la sugestiile clienților pentru a oferi o experiență 100% digitală intuitivă și completă,” se mai arata in comunicat.

_____________

BRD – Groupe Société Générale operează o reţea de 584 de unități. Banca are un portofoliu de aproximativ 2,5 milioane de carduri şi o reţea de acceptare de aproximativ 30,000 POS și aproape 1,400 ATM-uri. Activele totale, la sfârșitul lunii decembrie 2020, erau de 61,6 miliarde RON.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?