BRD isi anunta clientii ca „in curand, vom putea procesa plati instant in lei”

Premium
24 iunie 2022

Prin serviciul de internet si mobile banking YOU BRD, se vor putea initia plati instant in lei catre conturi deschise la alte institutii financiare din Romania, participante la sistemul de plati instant*.

Serviciul de plati instant presupune trimiterea banilor la nivel interbancara, banii ajungand in cateva secunde din contul bancii A in contul bancii B, oricand, 24 ore din 24, 7 zile din 7, tot anul, intr-un mediu deplin securizat.


Suma maxima ce poate fi transferata este de 49.999,99 lei/tranzactieiar beneficiarul poate avea acces imedit (in cateva secunde) la fondurile incasate.

„Toate platile initiate din aplicatia YOU BRD, ce indeplinesc conditiile mentionate mai sus, vor fi procesate instant, fara comisioane diferentiate comparativ cu platile interbancare standard in lei initiate in prezent din aplicatia YOU BRD si fara ca tu sa intreprinzi actiuni suplimentare,” precizeaza banca.

In prezent, institutiile financiare din Romania participante la sistemul de plati instant sunt: Banca Transilvania, CEC Bank, BCR, Libra Internet Bank, Vista Bank si Patria Bank.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?