BRD a lansat versiunea aplicatiei YOU destinata terminalelor Huawei

28 iulie 2021

Aplicația de mobile banking BRD YOU are acum și o versiune destinată utilizatorilor de telefoane Huawei, care poate fi deja descărcată din Huawei Gallery, anunta banca.

Lansată, într-o primă versiune, la sfârșitul anului trecut, „YOU – noua aplicație de online banking a BRD – a fost îmbogățită în mod constant cu funcționalități, ceea ce a permis accelerarea migrării către noua platformă a utilizatorilor serviciilor MyBRD,” potrivit comunicatului.


„Acum, aproximativ 50% dintre utilizatorii MyBRD folosesc deja noua platformă, urmând ca și ceilalți să fie transferați  gradual către platforma YOU,” mai precizeaza banca.  

Până la dezactivarea aplicației MyBRD, clienții pot utiliza în paralel, pentru acomodare, ambele aplicații.

Banca a adăugat, recent, și o funcționalitate nouă pentru utilizatorii YOU: accesul la conturi pentru persoanele împuternicite.  

Gama funcționalităților disponibile include, printre altele:

. verificarea soldului

. plata facturilor

. transferuri de bani în lei intra și interbancare, schimburi valutare

. programarea de plăți recurente sau cu dată în viitor

. descărcarea extraselor de cont

. verificarea stadiului tranzacțiilor realizate (finalizate sau în curs de procesare), transmiterea dovezii plății/transferului prin aplicații de mesagerie

. personalizarea aplicației: fotografie de profil, limbă, PIN, acord de marketing

. validarea prin biometrie a plăților online făcute cu cardul BRD (SCA e-commerce)

. înrolarea cardurilor Mastercard în Apple Pay și Google Pay

. accesul la conturi pentru persoanele împuternicite  

După descărcarea YOU din magazinele de aplicații, clienții o pot activa în mod exclusiv online, fără a fi nevoie de o vizită într-o agenție bancară.

_______________

BRD – Groupe Société Générale operează o reţea de 569 de unități. Banca are aproximativ 2,5 milioane de carduri şi o reţea de acceptare de aproximativ 30,000 POS și aproape 1,400 ATM-uri. Activele totale ale băncii erau, la finalul lunii martie 2021, de 63,2 miliarde RON.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?