[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Bogdan Hristescu este noul director general pentru ECE al startup-ului irlandez Cambrist

12 septembrie 2022

Începând cu 1 septembrie 2022, Bogdan Hristescu se alătură start-up-ului irlandez Fintech „Cambrist”, în calitate de Director General pentru Europa Centrală și de Est, cu misiunea de a crește prezența și serviciile oferite băncilor și jucătorilor fintech din regiune, potrivit unui comunicat al companiei.

Avem planuri ambițioase de a ne extinde prezența în Europa Centrală și de Est, unde vedem o cerere tot mai mare pentru serviciile oferite de noi. România va fi un hub regional principal, acționând atât ca organizație de vânzări, cât și ca centru de sprijin și dezvoltare pentru Cambrist. În paralel cu planurile noastre de dezvoltare a afacerilor, ne pregătim să ridicăm o nouă rundă de finanțare de creștere în anul 2023 pentru a accelera și mai mult ritmul nostru de expansiune.” – a spus dl Bogdan Hristescu.


Bogdan Hristescu are o bogata experienta in domeniul fintech si al platilor. Anterior, el a lucrat peste noua ani la Euronet Worldwide in pozitie de management la nivel regional si alti aproape cinci ani i-a petrecut ca Regional Business Development Director pentru Rev Worldwide.

___________

Cambrist este o companie de tehnologie, care permite emitenților și procesatorilor de carduri de plată să gestioneze mai bine cerințele de schimb valutar ale programelor lor de carduri.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?