BNR va avea magazin online pentru vanzarea monedelor de colectie dedicate numismatilor

3 martie 2021

BNR a lansat o licitație pentru cumpărarea unei platforme e-commerce (magazin online) dedicată comercializării online a produselor numismatice ale instituției, potrivit Profit.ro.

Solutia e-commerce va fi accesabilă printr-un link de tip subdomeniu, de exemplu eshop.bnr.ro) sau link dedicat, de exemplu www.bnr.ro/eshop.

În 2019, BNR a lansat 18 emisiuni numismatice monetare, concretizate în 29 de monede, dintre care opt din aur, 13 din argint, doua din tombac cuprat și sase din alamă. Tirajele au fost diferențiate în funcție de metalul din care au fost confecționate, respectiv au fost emise 3.800 piese din aur, 4.200 piese din argint, 550 piese din tombac cuprat și 175.000 piese din alamă.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Irina Chitu – country manager finzoom.ro

„Cel mai bine este sa imprumuti maxim 25% din venitul net, pentru a sta linistit. Cata casa imi permit? Asta inseamna 4 ani de venituri.”

Afla aici sfaturile expertului

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?