BNP Paribas Personal Finance Romania: o treime din total active este formata din imprumuturile pe cardul de credit

27 iunie 2019

BNP Paribas Personal Finance, sucursala de la Bucureşti a celei mai mari bănci din Franţa şi cea mai mare din zona euro, are ca obiectiv atingerea unui volum de 2 miliarde de lei credite în stoc la finalul lui 2019, afirmă Bruno Leroux, CEO al BNP Paribas Personal Finance. La finalul lunii martie 2019 creditele din sold ale BNP Paribas Per­sonal Finance ajungeau la 1,9 mld. lei, potrivit ZF.

„Vom ajunge la finalul acestui an la un stoc de credite în valoare de 2 mld. lei. O treime din portofoliul nostru este format din împrumuturile pe cardul de credit, o treime este repre­zentată de creditele acordate la punctele de lucru ale comercianţilor, iar restul vine din creditele de nevoi personale care merg până la 225.000 de lei, circa 50.000 euro“, explică Bruno Leroux.


Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?