[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Black Friday la Unicredit: cont curent cu zero costuri pe viață pentru clientii noi persoane fizice

12 noiembrie 2021

Astazi, 12 noiembrie, UniCredit marchează BlackFriday pentru al treilea an consecutiv cu oferte speciale pentru clienții persoane fizice și IMM, care vor putea fi accesate exclusiv online între orele 09:00 – 17:00, în limita numărului de oferte disponibil.

Concret, „clienții noi persoane fizice își pot deschide la UniCredit Bank conturi curente în lei, euro sau dolari SUA cu zero costuri pentru întreaga perioadă a contractului sau pot accesa de la UniCredit Consumer Financing credite pentru realizări personale cu dobânzi care pornesc de la 0% și până la 5,99% și oferte speciale pentru cardurile de credit,” precizeaza banca.


Campania „Black Friday 2021 – Contul cu zero costuri pe viață”  oferită de UniCredit Bank va fi disponibilă pentru un număr de 3.000 de clienți noi care au posibilitatea să își deschidă un cont curent în lei, euro sau dolari SUA cu un card de debit atașat. Aceștia vor beneficia de comision zero pentru întreaga perioadă a contractului semnat în baza campaniei Black Friday 2021, pentru toate tipurile de operațiuni incluse în ofertă, conform prevederilor Regulamentului aferent.

Din punct de vedere creditare, clienții persoane fizice care aplică online pe data de 12 noiembrie pentru un Credit de Realizări Personale oferit de UniCredit Consumer Financing vor avea patru oferte disponibile, astfel: primele 50 de înscrieri online cu dobândă 0%, primele 50 de înscrieri online cu dobândă 1,99%, primele 150 de înscrieri online cu dobândă 3,99% și primele 250 de înscrieri online cu dobândă 5,99%. Ofertele de dobândă presupun deținerea sau deschiderea unui cont curent la UniCredit Bank și atașarea unei asigurări de viață, în condițiile campaniei.

Totodată, primele 500 de persoane fizice care aplică pe site pentru unul din cardurile de credit oferite de UniCredit Consumer Financing vor primi 250 de puncte UniCredit cadou pe cardurile de credit, în cazul acordării produsului financiar. Astfel, primii 300 de aplicanți pentru UniCreditCard Premium și primii 200 aplicanți pentru UniCreditCard Principal primesc 250 de puncte UniCredit (1 punct = 1 leu) pe card, în maxim 30 de zile calendaristice de la acordarea cardului de credit. În plus, în cadrul ofertei curente, clienții care achiziționează cardul de credit beneficiază de până la șase rate fără dobândă (în funcție de valoarea tranzacției, începând de la minimum 300 lei) la tranzacții efectuate la comercianți în primele 6 luni de la livrarea cardului, conform Programului Plată în Rate Egale și pot primi puncte de loialitate prin Programul ShopSmart.

Pentru clienții noi IMM, UniCredit Bank oferă pachete GeniusIMM cu zero comisioane de administrare a pachetului, a extraopțiunilor și conturilor adiționale atașate timp de un an de la data contractării. Campania are un număr limitat de oferte, disponibile exclusiv în condițiile BlackFriday, doar pe data de 12 noiembrie și doar online pe site-ul bancii.

Prin campania „Black Friday 2021 – Pachetul GeniusIMM pentru clientii noi vine cu zero comisioane de administrare a pachetului, a extraopțiunilor și conturilor adiționale atașate timp de un an de la data contractării. UniCredit Bank ofera 100 de pachete GeniusIMM.

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?