Black Friday la Unicredit – 3000 de clienti vor primi conturi curente cu zero costuri pe viata, doar in 13 noiembrie

12 noiembrie 2020

UniCredit România lansează o campanie de Black Friday – vineri, 13 noiembrie 2020 – cu o ofertă de cont curent şi servicii ataşate de la UniCredit Bank cu zero costuri pe întreaga perioadă contractuală pentru anumite operațiuni. Oferta este pentru primii 3.000 de clienți noi care accesează campania.

În aceeași zi, banca va lansa campanii speciale pentru Creditul de Realizări Personale, cardurile de credit UniCreditCard Principal și Premium de la UniCredit Consumer Financing, precum și pentru Creditul Verde de la UniCredit Bank pentru achiziția unei locuințe.  


Campania va fi disponibilă exclusiv online, pe site-ul bancii doar în data de 13 noiembrie 2020, între orele 09:00 – 17:00, şi va avea un număr limitat de oferte.

Oferta tranzacţională de cont curent şi servicii ataşate va fi disponibilă primilor 3.000 de clienți noi persoane fizice (care nu au și nu au avut un cont curent UniCredit înainte de 13.11.2020) care se înscriu online în campanie. Aceştia se vor putea bucura de comisioane zero pe întreaga perioadă a contractului încheiat cu UniCredit Bank în baza campaniei de Black Friday, pentru următoarele operațiuni:

. deschidere, administrare lunară și închidere pentru un cont curent în lei, EUR, USD;

. administrare lunară pentru un card de debit principal Visa Classic;

. plăți prin Online Banking/Mobile Banking și plăți la ghișeu efectuate în lei (inclusiv comision sent/ReGIS) și în EUR și USD (inclusiv comision plată în regim de urgență);

. depuneri de numerar în lei,  EUR și USD în contul clientului la ghișeele băncii; 

. retrageri de numerar în lei, EUR, USD la ghișeele băncii;

. retrageri de numerar și interogare sold la ATM/BNA în rețeaua băncii, în rețeaua Euronet și a altor bănci din România precum și retrageri de numerar și interogare sold în rețeaua Grupului UniCredit și a altor banci din străinătate, prin intermediul cardului de debit principal Visa Classic;

.debitare directă intrabancară și interbancară; activare și administrare Online Banking și Mobile Banking.

În plus, clienții care vor opta pentru această ofertă vor beneficia și ei de Happy Hour Exchange Rate, prin care pot face schimburi valuare la cursul publicat de BNR utilizând Online și Mobile Banking, în limita a 1.000 EUR/zi și pot primi bani înapoi pentru plata facturilor de utilități – 10 lei lunar pentru minimum trei facturi plătite/lună prin Online și Mobile Banking și Debitare directă (acestea fiind facilități oferite în cadrul Programul de Beneficii GeniusCont pe o perioadă anunțată de bancă).

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Irina Chitu – country manager finzoom.ro

„Cel mai bine este sa imprumuti maxim 25% din venitul net, pentru a sta linistit. Cata casa imi permit? Asta inseamna 4 ani de venituri.”

Afla aici sfaturile expertului

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?