Black Friday la Fashion Days incepe pe 15 noiembrie – reduceri pentru 1,5 mil. articole – retur gratuit

12 noiembrie 2018

În acest an, startul reducerilor de Black Friday va fi notificat în seara de 15 noiembrie în aplicația Fashion Days, unde clienții pot începe cumpărăturile mai devreme. La scurt timp, întreaga ofertă va fi disponibilă și pe fashiondays.ro. Compania anunta retur gratuit în oricare dintre cele 600 de oficii poștale din România, unde sunt livrate coletele Fasion Days, și în showroom-urile eMAG.

Cel mai mare fashion sale al anului, Black Friday, începe la Fashion Days pe 15 noiembrie, seara. Pasionații de fashion dau startul celor mai intense 36 de ore din 2018. Fashion Days dispune de un stoc de produse cu 50% mai mare decât cel de anul trecut, cel mai mare inclus în oferta de Black Friday de până acum: peste 1,5 milioane articole vestimentare, încălțăminte, accesorii, cosmetice sau home&deco, cu discounturi ce vor ajunge până la 90%.

„Black Friday crește de la ediție la ediție și noi odată cu el. Anul acesta am pregătit cea mai mare ofertă de până acum și clienții au ocazia perfectă de a a-și alege ținute complete, de la o diversitate mare de branduri. În plus, am negociat o gamă largă de produse unice, special pentru acest eveniment”, a declarat Robert Berza, General Manager Fashion Days.

„În premieră, de acest Black Friday, clienții vor putea returna orice comandă la Oficiile Poștale de pe întreg teritoriul țării și în showroom-urile eMAG – unde își vor primi banii pe loc”, continuă Robert Berza.
Fashion Days x Black Friday

Obiceiurile de consum ale clienților Fashion Days România arată că majoritatea preferă ora 22:00 pentru a comanda articolele vestimentare dorite, motiv pentru care evenimentul începe cu o seara înainte, respectiv 15 noiembrie.
„Peste 60% dintre comenzi vin de pe un dispozitiv mobil, cu câteva ore înainte de miezul nopții. Sunt cifre care ne arată că decizia de a da startul reducerilor mai devreme este în concordanță cu dorințele și obiceiurile clienților noștri.”, continuă Robert Berza.

In premieră, clienții Fashion Days vor beneficia de opțiuni de livrare și retur „unice pe piața de fashion din România”, potrivit companiei. Pe lângă livrarea „tradițională”, prin curier, aceștia se pot bucura de produsele cumpărate optând pentru serviciul de livrare într-unul dintre cele peste 600 de Oficii Poștale sau oricare dintre showroom-urile eMAG.
În plus, în cazul curierilor, clienții vor avea libertatea de a alege ziua și intervalul orar în care să le fie adus coletul. Returul rămâne gratuit, iar opțiunile au fost și ele extinse: curier, showroom eMAG – unde clienții pot primii banii înapoi pe loc – sau în orice Oficiu Poștal din România unde sunt livrate coletele Fashion Days.

Câteva dintre ofertele exclusive FASHION DAYS X BLACK FRIDAY:
. Geacă Trespass -82% – 199 Ron de la 1089.99 Ron
. Geacă Geox -73% – 299.99 Ron de la 1099.99 la
. Ghete Columbia -51% – 279.99 Ron de la 569.99 Ro

Fashion Days oferă servicii precum Pay by Click, care permite salvarea datelor cardului pentru ca plata comenzii să poată fi efectuată instant.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?