Black Friday la BT: abonamente gratis pe viata la aplicatiile de online banking, doar astazi

16 noiembrie 2018

Stocul la abonamentele BT24 Internet Banking şi Mobile Banking a fost deja epuizat dupa prima ora de campanie si suplimentat ulterior.

Banca Transilvania a lansat astăzi campania de shopping online BANK Friday, care aduce peste 7.000 de reduceri, gratuități şi beneficii la o parte din produsele şi serviciile BT dedicate persoanelor fizice şi companiilor. Campania poate fi accesată pe siteul băncii, între orele 8.00 şi 23.59.


În ofertă sunt incluse credite (de nevoi personale, imobiliare/ipotecare), carduri (STAR, BT Flying Blue, BT Omnipass), BT24, aplicația BT Pay şi overdraft. Pentru antreprenori, BANK Friday vine cu o premieră: soluții complementare bankingului, oferite de partenerii BT Store. Clienții şi viitorii clienți BT pot comanda mai multe produse şi servicii care fac parte din campanie.
Exemple de discount-uri şi beneficii aduse de BANK Friday:
. Gratuitate pe viață la abonamentul BT24 Internet Banking şi Mobile Banking – stoc epuizat la ora publicarii acestei stiri si suplimentat ulterior;
. Dobândă fixă de 7% la creditul de nevoi personale Practic BT – stoc epuizat dupa prima ora si suplimentat
. Abonamente, bilete şi produse personalizate Untold la plățile cu aplicația BT Pay sau stickerul BT Pay de minim 2.000 lei, până la finalul anului;
. Bilete Untold pentru studenții care solicită cardul Omnipass şi fac plăți cu aplicația BT Pay sau cu stickerul BT Pay de minim 200 lei, până la finalul anului;
. Până la 300 de lei în puncte STAR la cumpărături şi tranzacții de minimum 500 lei cu cardul Star Forte până la finalul anului;
. 50% reducere față de oferta standard la soluții pentru IMM-uri complementare bankingului, de la partenerii BT Store;
. Dobândă promoțională: 5.89% (ROBOR 6M + marja fixă de 2,5%), zero comision de analiză şi zero comision de evaluare la creditul imobiliar-ipotecar. De asemenea, cei care optează pentru asigurarea imobilului prin Asigurare Imobil Groupama beneficiază de o reducere de 50% la prima anuală din primul an contractual.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?