[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Black Friday 2023 la Unicredit:  card de credit cu zero costuri de administrare pe toata durata contractului, pentru persoanele fizice. Dobanda fixa de 27%/an pentru retrageri ATM si de 25%/an pentru sumele utilizate la comercianti.

1 noiembrie 2023

În perioada 30 octombrie – 10 noiembrie 2023, persoanele fizice – care sunt sau devin clienți ai UniCredit Bank și au activată aplicația Mobile Banking – pot aplica pentru cardul de credit UniCreditCard cu comision de furnizare card de credit și administrare instrument de plata  de 0 lei, pe toata durata contractului de credit, direct de pe telefonul mobil , accesând oferta UniCredit Consumer Financing. Astfel, clienții pot aplica pentru un card de credit primar UniCreditCard Principal sau Premium, 100% Mobile cu o limită de credit de până la 20.000 de lei.

Cardurile au o dobanda fixa de 26,99%/an pentru sumele din limita de credit utilizate la ATM si 24,99%/an pentru sumele utilizate la comercianti.


Antoaneta Curteanu, Vicepreședinte Retail UniCredit Bank România: „Ne-am decis să le oferim clienților posibilitatea de a se pregăti pentru reducerile de Black Friday cu un partener de nadejde la cumpărături și o ofertă pe masură: zero costuri de administrare pe viața cardului la cardul de credit 100% Mobile de la UniCredit Consumer Financing, în condițiile Regulamentului de BlackFriday.”

Oferta de COSTURI ZERO PE VIAȚA cardului UniCreditCard implică Comision Zero de furnizare card de credit –  administrare instrument de plată (vs. standard 39 lei/an pentru UniCreditCard Principal și 200 lei/an pentru UniCreditCard Premium). Oferta este valabilă pentru persoanele fizice ce nu dețin alte carduri de credit UniCreditCard oferite de UniCredit Consumer Financing, pentru cardurile de credit achiziționate prin flux digital, accesând oferta din aplicația Mobile Banking, în perioada 30.10 – 10.11.2023.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?