[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Biletele vandute online la meciurile de fotbal vor contribui cu peste 2 mil. euro la cresterea comertului electronic in 2011

15 septembrie 2011


15 septembrie, 2011  – ePayment a anuntat ca prin site-urile care au implementat aceasta platforma de tranzactionare online au fost comercializate aproximativ 38.000 bilete la Romania – Franta si estimeaza ca alte 75.000 de bilete se vor vinde pentru meciurile Otelului (de pe teren propriu), din Champions League. Biletele la toate cele 3 meciuri – cu SL Benfica, Manchester United si FC Basel – au fost puse in vanzare de ieri, in exclusivitate prin site-ul companiei partenere Ascend Netsolutions.

„In lunile trecute au fost achizitionate prin www.biletefotbalonline.ro, www.mytichet.ro precum si prin site-ul Federatiei Romane de Fotbal, toate folosind solutia de plata ePayment, 37.653 de bilete la meciul Romania-Franta, in valoare de aproximativ 340.000 de euro. Acum mizam pe cel putin 75.000 de bilete la cele 3 meciuri din Champions League pe care Otelul le va disputa pe teren propriu”, spune Cristian Herghelegiu, Business Development & Strategy la ePayment.

„Ascend Netsolutions detine exclusivitatea pentru punerea in vanzare online a biletelor pentru meciurile campioanei Romaniei disputate acasa in cadrul Champions League. Prin intermediul site-ului se pot cumpara bilete si pachete de bilete cu 30% reducere (pentru toate cele trei meciuri disputate acasa de echipa galateana) pentru o perioada limitata. Biletele pot fi platite online cu cardul, prin transfer bancar sau ramburs in momentul livrarii”, a spus Mihai Paun, CEO Ascend Netsolutions.

Meciurile  pe care FC Otelul Galati le va disputa in UEFA Champions League, pe teren propriu, vor avea loc pe 27 septembrie (cu SL Benfica), 18 octombrie (cu Manchester United) si 22 noiembrie (cu FC Basel).

ePayment este furnizor de solutii de plata online integrate, parte a grupului international PayU, detinut de Naspers Ltd, al doilea jucator in eCommerce la nivel global. PayU desfasoara operatiuni de integrare plati online in Polonia, Cehia, Romania si Ungaria, procesand in 2010 un numar de 31 milioane de tranzactii in valoare de peste 800 milioane de euro. In Romania, ePayment este lider pe piata de plati online, cu peste 2 milioane de tranzactii procesate in 2010 in valoare de 121 milioane de euro si o cota de 90% din volumul total al tranzactiilor derulate prin Romcard. Pentru 2011, ePayment estimeaza un volum de tranzactii derulat prin magazinele care au implementata solutia ePayment de peste 160 milioane de euro.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?