Biletele la Banking 4.0 sunt reduse, doar astazi. Folositi codul „BlackFriday” pentru un discount de 33%.

15 noiembrie 2019

Daca va intereseaza viitorul serviciilor financiare, ce modele de business vor fi de succes, care sunt tehnologiile ce vor face diferenta in anii urmatori si cum se va schimba retalia dintre client si institutia sa financiara, prezenta la conferinta internationala fintech Banking 4.0.este obligatorie.

Peste 400 de experti din 20 de tari vor analiza impactul inteligentei artificiale, biometriei, tehnologiei blockchain, a introducerii platilor instant si automatizarii proceselor repretitive, cloud computing & machine learning, asupra dezvoltarii viitoare a industriei de banking.

La eveniment, care se adreseaza exclusiv expertilor in domeniul platilor si serviciilor financiare, si-au anuntat participarea reprezentantii a peste 100 de companii. Printre acestea nume sonore la nivel international precum Amazon, IBM, Thales, Visa, Western Union sau Wirecard, pentru a mentiona doar cateva dar si companii de consultanta de top mondial precum Accenture, PwC si Deloitte.

Vor fi reprezentate si institutiile care joaca rol de „challenger banks”, pentru a prezenta alternativa la modelele bancare traditionale. Este cazul Revolut, Monese si MoneyMailMe.

De asemenea, experti de la autoritati de reglementare si asociatii de profil in industria de plati, care stabilesc standardele in domeniu vor fi reprezentate in paneluri. Este cazul EBA (European Banking Authority), Berlin Group si EMVCo.

Daca nu ati fost convinsi insa, organizatorii au pregatit momente speciale in premiera: fiecare dintre cele doua zile ale evenimentului vor fi deschise de catre doi futuristi si „financial influencers” de talie mondiala, amandoi fiind autori de best seller-uri si consultanti ai Casei Albe in domeniul fintech.

Este vorba despre Brett King, care va deschide conferinta, si de Chriss Skinner, care va deschide cea de-a doua zi a conferintei. Cei doi vor sustine o sesiune de autografe pentru cei care si-au achizitionat bilete in categoria „Premiu Pass” care are inclus in pret ultima carte scrisa de cei doi.

Mai multe detalii despre teme si speakers gasiti in agenda evenimentului.

Intrati pe pagina de achizitionare bilete si folositi codul „BlackFriday” pentru a beneficia de o reducere de 33%, oferita doar astazi de catre organizatori. Este o ocazie rara in Romania, de a participa la un eveniment cu impact regional, care se bucura de prezenta unor speakeri de talie mondiala.

Evenimentul este powered by FintechOS, in calitate de partener principal al conferintei.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?