Biletele la Banking 4.0 sunt reduse, doar astazi. Folositi codul „BlackFriday” pentru un discount de 33%.

15 noiembrie 2019

Daca va intereseaza viitorul serviciilor financiare, ce modele de business vor fi de succes, care sunt tehnologiile ce vor face diferenta in anii urmatori si cum se va schimba retalia dintre client si institutia sa financiara, prezenta la conferinta internationala fintech Banking 4.0.este obligatorie.

Peste 400 de experti din 20 de tari vor analiza impactul inteligentei artificiale, biometriei, tehnologiei blockchain, a introducerii platilor instant si automatizarii proceselor repretitive, cloud computing & machine learning, asupra dezvoltarii viitoare a industriei de banking.

La eveniment, care se adreseaza exclusiv expertilor in domeniul platilor si serviciilor financiare, si-au anuntat participarea reprezentantii a peste 100 de companii. Printre acestea nume sonore la nivel international precum Amazon, IBM, Thales, Visa, Western Union sau Wirecard, pentru a mentiona doar cateva dar si companii de consultanta de top mondial precum Accenture, PwC si Deloitte.

Vor fi reprezentate si institutiile care joaca rol de „challenger banks”, pentru a prezenta alternativa la modelele bancare traditionale. Este cazul Revolut, Monese si MoneyMailMe.

De asemenea, experti de la autoritati de reglementare si asociatii de profil in industria de plati, care stabilesc standardele in domeniu vor fi reprezentate in paneluri. Este cazul EBA (European Banking Authority), Berlin Group si EMVCo.

Daca nu ati fost convinsi insa, organizatorii au pregatit momente speciale in premiera: fiecare dintre cele doua zile ale evenimentului vor fi deschise de catre doi futuristi si „financial influencers” de talie mondiala, amandoi fiind autori de best seller-uri si consultanti ai Casei Albe in domeniul fintech.

Este vorba despre Brett King, care va deschide conferinta, si de Chriss Skinner, care va deschide cea de-a doua zi a conferintei. Cei doi vor sustine o sesiune de autografe pentru cei care si-au achizitionat bilete in categoria „Premiu Pass” care are inclus in pret ultima carte scrisa de cei doi.

Mai multe detalii despre teme si speakers gasiti in agenda evenimentului.

Intrati pe pagina de achizitionare bilete si folositi codul „BlackFriday” pentru a beneficia de o reducere de 33%, oferita doar astazi de catre organizatori. Este o ocazie rara in Romania, de a participa la un eveniment cu impact regional, care se bucura de prezenta unor speakeri de talie mondiala.

Evenimentul este powered by FintechOS, in calitate de partener principal al conferintei.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Jan Schildbach – Analyst Deutsche Bank


„Though Libra has met with fierce resistance from central banks and supervisory authorities and might never see the light of day, in many other cases tech firms (both start-ups and established big players) have successfully captured bits and pieces of universal banks’ traditional value chain. This trend may only intensify in the coming years. In this environment, European banks remain squeezed.”

Sondaj
In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?
NoCash