[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Bilete de tren cu pret redus pentru posesorii de carduri MasterCard sau Maestro

15 iunie 2011

15 iunie 2011 – CFR Calatori si MasterCard acorda o reducere de 10% la orice bilet cumparat online, de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, daca este platit cu un card MasterCard sau Maestro, indiferent de banca emitenta a acestuia. Biletele cu pret redus pot fi achizitionate numai online, prin serviciul Bilete CFR online/e-commerce, pus la dispozitie de CFR Calatori si Raiffeisen Bank. Oferta este valabila in perioada 15 iunie 2011 – 30 septembrie 2011.

Reducerea la plata cu cardurile MasterCard sau Maestro se acorda la suma finala, dupa ce au fost aplicate si alte eventuale discount-uri acordate de CFR Calatori, cum este cea pentru bilete dus-intors. Pentru achizitionarea biletelor, clientul se inregistreaza pe site-ul www.cfrcalatori.ro, alege destinatia si selecteaza modalitatea de plata online, cu cardul. Dupa finalizarea tranzactiei, acesta va primi pe mail biletul de calatorie, in varianta electronica. Tiparirea biletului nu este obligatorie, clientul fiind identificat in tren doar pe baza cartii sale de identitate si a ID-ului de bilet.

„Transportul in comun este un domeniu in care MasterCard a avut proiecte pentru plati electronice in mai multe orase din lume in ultimii ani, iar Bucurestiul este unul dintre acestea”, spune Denisa Mateescu, General Manager Romania si Regiunea Balcanilor, MasterCard Europe. „Am inceput anul trecut cu acceptarea platilor contactless, bazate pe  tehnologia MasterCard PayPass, in transportul subteran, iar de curand am continuat dezvoltarea in transportul de suprafata.

De data aceasta, prin parteneriatul cu CFR Calatori vrem sa aratam cat de simplu este sa-ti cumperi biletele de tren, din fata calculatorului si fara costuri suplimentare, ba chiar cu o reducere de 10%. Toate datele sunt trimise pe mail, ceea ce simplifica foarte mult pregatirile noastre de calatorie, fie ca vorbim de vacante, fie de cele in interes de serviciu”, a mai spus Denisa Mateescu.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?