[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Bilete de avion online emise instant pentru piata din Romania

19 noiembrie 2010

19 noiembrie, 2010 – GECAD ePayment si Amadeus Romania anunta lansarea noii solutii eTicketing pentru agentiile de turism online – o noua functionalitate care presupune emiterea biletelor de avion instant, in doar cateva minute de la efectuarea comenzii si achitarea acesteia cu cardul bancar.

Facilitatea eTicketing presupune atat emiterea biletelor in timp real, cat si mentinerea securitatii tranzactiei. In plus, utilizatorii inregistrati pe site-ul agentiei de turism online pot beneficia de serviciul de emitere automata a biletului dupa efectuarea rezervarii.

Astfel, un membru al site-ului poate efectua o rezervare de avion in data curenta, insa se poate autentifica ulterior in contul sau, de unde isi poate reafisa rezervarea si emite singur biletul.

In urma emiterii online a biletului de avion, utilizatorul primeste confirmarea prin email cu datele complete ale biletului, precum si optiunea de check-in online, in cazul in care compania aeriana la care s-a facut rezervarea permite aceasta facilitate.

Aceasta functionalitate este disponibila pentru toti clientii Amadeus Marketing Romania care utilizeaza motorul de rezervari online Amadeus Internet Booking Engine (ePower) si solutia de plati online GECAD ePayment. Compania Paravion Tour este primul operator de bilete de avion care a implementat cu succes aceasta facilitate si o utilizeaza curent.

Turismul este un domeniu prioritar pentru noi. Pentru a creste gradul de satisfactie si de siguranta a clientilor, cat si pentru a spori si securiza profiturile operatorilor de turism online, am dezvoltat un modul antifrauda personalizat pentru operatorii de bilete online, care presupune analiza antifrauda instant a tranzactiei respective si rezervarea in timp real a biletului de avion dorit”, a declarat Mihai Manoliu, Sales Manager, GECAD ePayment.

„Un studiu efectuat de catre Spider Labs in 24 de tari indica  faptul ca in 2009 aproximativ 38% din fraudele online cu cardul de credit au provenit din domeniul turistic si al calatoriilor. Solutia lansata impreuna cu echipa ePayment are capabilitatile necesare pentru a preintampina si elimina tentativele de frauda online care pot afecta atat stabilitatea financiara a comerciantului online, cat si siguranta utilizatorului in derularea platilor cu cardul”, a declarat Razvan Antoni, Director General, Amadeus Romania.

Impreuna cu Amadeus si ePayment oferim utilizatorilor posibilitatea de a-si emite singuri biletul de avion, chiar in ziua plecarii. Rezervi, platesti online si primesti biletul. Noua functionalitate integrata in Paravion.ro garanteaza tranzactiile efectuate, fara a parasi confortul caminului,” a declarat Remus Visan, Deputy Managing Director, Paravion Tour.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?