[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

BCR Social Finance lansează StudyUP, o soluție de finanțare pentru studii

6 septembrie 2022

Soluția de finanțare se adresează tinerilor, dar și tuturor persoanelor până în 45 de ani care vor să acceseze programe de învățământ (masterat, doctorat, etc.).

Facilitatea beneficiază de o garanție de 80% oferită de Fondul European de Investiții, cu o perioadă de grație de până la 42 de luni și asigură: finanțare de până la 145.000 de lei, în funcție de specializare și cheltuielile solicitate, perioadă de creditare de maximum 120 de luni si o rată fixă de dobândă pe toata perioada derulării creditului.

Creditul StudyUP a fost conceput pentru a susține persoanele între 18 și 45 de ani care vor să-și completeze studiile, iar sumele accesate pot fi folosite pentru una sau mai multe categorii de cheltuieli: finanțarea taxei de studii (plata direct în contul furnizorului serviciului de educație), chirie, manuale, materiale școlare și echipamente, cheltuieli diverse (alimente, transport, întreținere, etc.) în limita unui plafon maxim (1 salariu minim pe economie lunar).

„Facem parte dintr-un grup financiar pentru care educația este în centrul modelului de business, iar StudyUP reprezintă un produs de finanțare special creat pentru a stimula investițiile în formare și perfecționare, de care sperăm să beneficieze cât mai mulți dintre cei care vor să-și extindă cunoștințele și abilitățile. Într-o societate în continuă schimbare, singura soluție viabilă, pentru dezvoltarea sustenabilă a economiei și pentru diminuarea diferențelor sociale, este educația. De aceea, lansarea StudyUP este un moment de maximă importanță pentru echipa BCR Social Finance.” – a declarat Ștefan Buciuc, CEO BCR Social Finance.

Acest instrument de finanțare asigură continuitatea studiilor și vine cu un proces simplificat de aprobare:

. fără solicitare adeverință de venituri la momentul analizei creditului și fără solicitare co-debitor

. fără comision analiză dosar, fără comision de acordare și fără comision de rambursare anticipată

. costuri optimizate datorită posibilității de tragere în tranșe.

___________

StudyUP este un produs de finanțare care a fost dezvoltat în urma parteneriatului încheiat de BCR Social Finance cu Fondul European de Investiții, prin acordul de garantare din cadrul EFSI Skills & Education Guarantee Pilot, o nouă inițiativă dedicată stimulării accesului la finanțare în domeniul educației, formării și dezvoltării competențelor, susținută de Fondul European pentru Investiții Strategice.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?