BCR permite clientilor proprii sa-si inroleze cardul in Apple Pay, fara scanare si fara introducere manuala a datelor, direct din George

28 noiembrie 2019

BCR este prima bancă din România care implementează soluția de tip In-App Provisioning. La nivel institutional, Orange Money a fost prima institutie financiara care a facut acest lucru in Romania.

In Erste Group, soluția este utilizată în Austria și Cehia, unde 80% din totalul activărilor Apple Pay se defășoară acum prin George.  La 24 de ore de la integrarea soluției, ponderea înrolărilor în Apple Pay prin aplicația George este de 20% din totalul activărilor Apple Pay la BCR.

BCR vine cu o nouă inovație în ecosistemul financiar George. Clienții băncii pot opta acum pentru un proces simplificat de înrolare a cardului bancar în Apple Pay, direct din aplicația de mobile banking George – soluție denumită In-App Provisioning.

Printre avantajele acestei soluții banca precizeaza urmaroarele:

. flux simplificat – aplicația George anunță opțiunea printr-un pop-up, iar pașii sunt ușor și rapid de parcurs

. înrolare fără card bancar – preluarea datelor se face automat din George

. finalizarea operațiunii fără SMS – întrucât fluxul pornește din zona autentificată George 

Activarea Apple Pay din aplicația George este intuitivă și pornește automat la prima logare în aplicație a clienților. Acestora le este afișat un mesaj pop-up, similar cu cel din George Pay (soluția de plată a băncii pentru terminale Android), din care pot porni fluxul de înrolare.

Al doilea pas presupune selectarea cardului, iar ultimul acceptarea termenelor și condițiilor. La finalizarea acestor trei pași, cardul este automat adăugat în Wallet. Fără scanarea cardului sau introducerea manuală a datelor, fără SMS.

Urmărește clipul de mai jos să vezi cum se realizeaza înrolarea cardurilor de la BCR în Apple Pay

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
49 votes · 49 answers
Voteaza
NoCash