BCR, OTP Bank si Credit Europe lanseaza Apple Pay

19 noiembrie 2019

Banca Comercială Română, OTP Bank România și Credit Europe Bank lansează Apple Pay, începând de zi.

Cum inrolezi cardul in aplicatie? Doar deschizi aplicația Apple Wallet și dai click pe butonul „+”. Apoi poți introduce datele cardului tău manual sau mai simplu, îl poți scana. 

Pentru cei care vor sa plateasca prin Apple Watch este la fel de simplu ca pe iPhone. Deschizi aplicația Apple Watch pe iPhone iar apoi selectezi „Wallet & Apple Pay” și dai click pe „Add Credit or Debit Card”.  Cel putin in cazul BCR.

Apple Pay poate fi folosita si pe internet. „Efectuezi plăți rapide pe iPhone, iPad sau Mac prin Safari fără să îți creezi un cont sau să completezi formulare lungi. Iar pe MacBook Air și MacBook Pro poți plăti cu Touch ID.”, precizeaza BCR.

În iunie, soluția de plăți pentru dispozitivele Apple a fost lansată și de Banca Transilvania, ING, UniCredit și Revolut, iar din octombrie și de Raiffeisen Bank.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Jan Schildbach – Analyst Deutsche Bank


„Though Libra has met with fierce resistance from central banks and supervisory authorities and might never see the light of day, in many other cases tech firms (both start-ups and established big players) have successfully captured bits and pieces of universal banks’ traditional value chain. This trend may only intensify in the coming years. In this environment, European banks remain squeezed.”

Sondaj
In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?
NoCash