BCR, OTP Bank si Credit Europe lanseaza Apple Pay

19 noiembrie 2019

Banca Comercială Română, OTP Bank România și Credit Europe Bank lansează Apple Pay, începând de zi.

Cum inrolezi cardul in aplicatie? Doar deschizi aplicația Apple Wallet și dai click pe butonul „+”. Apoi poți introduce datele cardului tău manual sau mai simplu, îl poți scana. 


Pentru cei care vor sa plateasca prin Apple Watch este la fel de simplu ca pe iPhone. Deschizi aplicația Apple Watch pe iPhone iar apoi selectezi „Wallet & Apple Pay” și dai click pe „Add Credit or Debit Card”.  Cel putin in cazul BCR.

Apple Pay poate fi folosita si pe internet. „Efectuezi plăți rapide pe iPhone, iPad sau Mac prin Safari fără să îți creezi un cont sau să completezi formulare lungi. Iar pe MacBook Air și MacBook Pro poți plăti cu Touch ID.”, precizeaza BCR.

În iunie, soluția de plăți pentru dispozitivele Apple a fost lansată și de Banca Transilvania, ING, UniCredit și Revolut, iar din octombrie și de Raiffeisen Bank.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Adrian Vasilescu – consilier de strategie al guvernatorului BNR

„O singură provizie am făcut, de card, pentru că nu mai umblu cu banii în buzunar. Banii sunt cei mai periculoși când este vorba de răspândirea unei molimi. Am renunțat la cash. În rest, este o prostie să faci provizii. Dacă vine o molimă și nici nu știi când va ajunge, dacă ar fi să se întindă, pe cât timp să poți să faci provizii? Faci provizii pe trei săptămâni, pe patru săptămâni și mai departe?”, a spus consultantul.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?
NoCash